Alexander Volkov har ny modstander – Greg Hardy træder til for skadet Junior dos Santos

Greg Hardy har haft rigeligt med kontroverser i hans korte UFC-karriere. Nu ser han frem mod den største test til dags dato

En af weekendens mest omtalte personer, heavyweight-kæmperen Greg “The Prince of War” Hardy (5-1), som imellem omgange gjorde brug af sin astma-inhalator, har allerede en ny og større udfordring foran sig. Han har ifølge ESPN takket ja til co main event spottet i Moskva, d.9 november, hvor Junior dos Santos, tidligere i dag, har måtte trække sig med et ukampdygtigt ben.

Læs også: Junior dos Santos ude af main event i Moskva

Det betyder at den 31-årige tidligere defensive end i NFL for alvor træder et skridt op i konkurrence. Modstanderen bliver 30-årige Alexander “Drago” Volkov (30-7), der er rangeret på syvendepladsen i heavyweight divisionen. Den store russer har ikke været i aktion siden oktober, 2018, hvor han ved UFC 229 led et sent knockout-nederlag til Derrick Lewis.

 

Alexander Volkov efter karrierens største sejr, en TKO-sejr over Fabricio Werdum

Amerikanske Hardy røg igen i problemer ved weekendens UFC i Boston, hvor hans kamp mod australske Ben Sosoli, endte som en “No contest”. Det kom som følge af Greg Hardys brug af hans trofaste inhalator, som ikke må gøres brug af under en kamp. En kamp som Greg Hardy ellers dominerede og dommerstemmerne gik ligeså hans vej, efter de femten minutter.

Du kan se de to enorme gutter kæmpe d.9 november, ved UFC on ESPN+ 21 i Moskva.

Hold dig opdateret på de seneste nyheder i MMA-verdenen – Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!