#AndNew: Henry Cejudo blev den fjerde champ-champ, efter beundringsværdig sejr over Marlon Moraes

Henry Cejudo – En af de mest dekorerede kampsportsatleter igennem historien!

Du kan bare kalde ham for ‘Triple C’! OL-champ, flyweight-champ og bantamweight-champ. Henry “The Messenger” Cejudo er en imponerende mand. Den tidligere bryder gik ind til kampen med en skadet ankel, men formåede stadig at overkomme farlige Marlon Moraes.

31-årige “Magic” Marlon Moraes kunne nok ikke have undgået, at have læst eller hørt om rapporterne, der florerede i ugens løb, om at Henry Cejudo skulle have skadet sit ene knæ. Den brasilianske bantamweight startede absolut bedst ud, og sendte det ene spark efter det andet afsted mod Cejudos knæ og lægge. De hårde spark så også ud til at have en effekt på OL-guldvinderen, men ligesom i hans andet opgør mod Demetrious Johnson, fortsatte han ufortrødent.

Efter en god første omgang af Moraes, så den magiske brasilianer ud til at have mistet luften. Cejudo begyndte at finde sin rytme og fik ram på Moraes flere gange. Det fik Magic til at gå væk fra gameplanen og svinge tilbage i vildskab, hvilket zappede hans energi yderligere.

 

Conor McGregor, Daniel Cormier og Amanda Nunes er de eneste, der har opnået champ-champ-status, udover Henry Cejudo

I tredje omgang var momentum i Cejudo-lejren, efter blandt andet nogle modbydelige knæ i clinchen, og flyweight-champen kunne mærke det. Han pressede fremad og ramte med flere gode slag igennem runden. I de døende sekunder af de første

femten minutter, var en tydeligt træt Moraes endt på gulvet Cejudo hamrede ground and pound afsted. Flere gode slag ramte kæben og næsen på Moraes, der ikke forsvarede sig, og kampleder Marc Goddard stoppede opgøret.

The champ-champs rekord lyder nu på 15-2 og han har store planer for fremtiden, som han delte med Joe Rogan og publikum i det efterfølgende interview – Se det her:

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke – Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor.

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!


 

Kommentarer

kommentarer