#AndNew: Stipe Miocic genvinder titlen – TKO’er Daniel Cormier!

Den mest succesfulde heavyweight-champ i UFCs historie!

Stipe Miocic har længe været en af de farligste fyre på kloden – Nu er han igen den absolut farligste! Den store Cleveland-heavyweight genvandt lørdag nat den UFC-titel tilbage, som han tabte for et år siden, over manden som stjal den fra ham.

Da Daniel Cormier i juli sidste år fravristede Miocic titlen ved UFC 226, gjorde han det på under en omgang og vedligeholdte hans imponerende, ubsejrede heavyweight-rekord. Indtil da havde Cormier kun tabt én enkelt omgang på én dommers scorekort.

Det så også lovende ud for den forsvarende champ, der i første omgang så stærk ud, med gode benspark, en nedtagning og topkontrol. Cormier endte endda de første fem minutter med et lille selvtilfredst smil på læben. Den selvsikkerhed skulle senere vise sig at blive champens undergang.

Både Miocic og Cormier kom lettere ind til dette opgør, hvilket så ud til at gavne udfordreren mest. 40-årige Daniel Cormier så hurtigst ud i inledningen, men som opgøret skred frem tog Miocic greb om situationen og vendte kampbilledet i hans favør.

 

Slaget, der ændrede kampbilledet for Clevlands Stipe Miocic

Efter tre omgange, hvor DC havde dikteret tempoet og havde sendt flere angreb afsted, lavede 36-årige Stipe Miocic en ændring der skulle vise sig at vende opgøret. I fjerde omgang blev et venstre hook til kroppen sendt af sted igen, igen og igen. Efter et dusin af velplacerede slag til højre siden af maven, havde Cormiers krop fået nok og sagde fra, da Stipe igen hamrede et venstre hook til kroppen.

Cormiers ansigt skar sig i smerte, og blev hurtigt ramt af to ekstra slag fra den tidligere champ. Snottet fløj ud af DC, der røg baglæns i hegnet og modtog en kombination af 10-12 slag, der separerede ham fra hans sanser.

Stipe Miocic (19-3) genvandt dermed UFC heavyweight-titlen og titlen som den farligste mand på kloden! Se interviewet med begge involverede kæmpere her:

Få alle de seneste opdateringer direkte i din indbakke – Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenunder!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!