#AndStill: Khabib Nurmagomedov dominerede og submittede Dustin Poirier!

Khabib “The Eagle” Nurmagomedov er fortsat ubesejret!

28-0! Dagestans Khabib “The Eagle” Nurmagomedov beviste endnu en gang, lørdag aften, hvor stor en force han er i UFCs lightweight-division, da han moste interim-titelholderen, Dustin “The Diamond” Poirier.

Nurmagomedov styrede fra starten af opgøret, med hjælp fra hans overlegene grappling og ubarmhjertige pres. Poirier forsvarede bravt, i begyndelsen, men det stod hurtigt klart, at det ville blive en hård aften for amerikaneren.

Imellem anden og tredje omgang, udtrykte 30-årige Poirier stor frustration, til hans hjørnemænd, som ihærdigt forsøgte at opmuntre deres hårdtkæmpende kriger. De opløftende ord var dog ikke tilstrækkeligt, for da Poirier trådte ud til tredje omgang, skulle det blive endnu værre for ham.

Khabib fik igen presset Poirier op imod hegnet og ned på kanvassen, hvor russeren på klassisk vis tog interim-champen ned. Nurmagomedov var en smule uopmærksom et kort øjeblik og endte i et stramt guillotine choke i Poiriers halfguard, som så ud til at være sekunder fra at afslutte dagestanerens ubesejrede stime. “The Eagle” viste dog sin coolness og champ-mindset, og kom ud af det stærke submissionforsøg.

Submissionen er Khabibs anden i træk. Seneste offer var Conor McGregor

Derfra forbedrede sin position, angreb Poiriers ryg og sank et afsindig dybt rear naked choke ind. Der var ingen anden udvej for amerikaneren, end at tappe.

Efterfølgende kom en hjertevarmende gestus fra lightweight champen, Nurmagomedov, der proklamerede, at han vil hjælpe Dustin Poiriers fond “The Good Fight Foundation”, ved at sælge den t-shirt han bar efter kampen.

Se interviewene med to af de bedste lightweights i UFC her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder direkte i din indbakke!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!