Barnø slår Colombo i vildt heavyweight-brag og Mark O. Madsen fortsætter kometkarrieren – Se Danish MMA Night-galleriet her!

Rhassan Muhareb med aftenens mest spektakulære KO (Foto: Thomas Olesen – tvo-foto.com)

Danish MMA Night lovede for et slagkraftigt event og hold da op for en underholdende aften i Brøndby Hallen.

Det længe ventede heavyweight-brag, imellem to af landet absolut stærkeste kæmpere, havde i opbygningen masser af intensitet og det blev bragt med ind i buret lørdag aften.

“Sidste gang”

Nick “True Dane” Barnø og Christian “Godzilla” Colombo gav publikum i Brøndby Hallen et ekstremt tæt og spændende opgør, hvor det bølgede frem og tilbage. Et højt tempo blev sat fra start, hvor CSAs Christian Colombo pressede hans tidligere træningskammerat baglæns. Et godt knæ op ad hegnet fik True Danes næse til at bløde. Barnø svarede dog igen ved at ramme nogle gode slag, på trods af at han var på bagfoden.

En masse clinching, dirty boxing og nedtagnings-forsøg var kampbilledet, hvor de to giganter skiftedes til at uddele øretæver. God kontrol på gulvet i anden omgang fra Barnø satte ham op til at sende nogle albuer afsted på gulvet. Den 36-årige Arte Suave kæmper afsluttede anden omgang med at have ryggen på Godzilla og Brøndby Hallen kogte. Tredje omgang var igen frem og tilbage imellem to heavyweights, der så mærkede ud af det høje tempo. En utrolig tæt og underholdende kamp.

 

True Dane og Godzilla i aktion til Danish MMA Night (Foto: Thomas Olesen – tvo-foto.com)

Efter femten minutters krig, havde dommerne set nok til at give Nick “True Dane” Barnø sejren via split decision.

En glad, blodig og stolt Barnø fortalte i post fight-interviewet, at hans drøm for alvor er i live efter sejren over en veteran som Colombo.

Christian Colombo annoncerede i hans post fight-interviewet med Joachim Boldsen, at han trækker sig tilbage fra professionel MMA. Den aldrende kæmpe har de sidste femten år viet sit liv til mixed martial arts og har nu lagt handskerne på hylden. Han har repræsenteret vores land på den største scene og havde længe været en af frontfigurerene i dansk MMA.

Stående applaus og et løft på hatten herfra, Hr. Colombo.

Opgave løst

Det nye store danske MMA-håb, den tidligere olympiske bryder, Mark O. Madsen tog imod engelske Dez Parker, som på papiret havde meget mere erfaring end danskeren.

“The Olympian” tager dog hans MMA-eventyr meget alvorligt og det fik Parker smag på lørdag aften. Englænderen så rolig ud, da han stod modsat Madsen i buret og fik også sendt et par slag afsted imod den stærke bryder. Det var dog ikke noget, der kunne sende Madsen på et sidespor og han dominerede modstanderen både på gulvet og stående. Parker stod høj og rank med hagen i luften, klar til at modtage et velplaceret slag.

Et stærkt bryderkast fra Madsen sendte Parker i måtten og noget hård ground and pound fik englænderen til at scramble og komme på benene. Da de to welterweights mødes i midten af buret, sender Mark O. en højrehånd fra helvede afsted, der slukker englænderen og sender ham baglæns i gulvet. En enkelt højrehånd mere når at ramme, inden kamplederen stoppede kampen.

 

Mark O. Madsen med en knusende KO-sejr over Dez Parker (Foto: Thomas Olesen – tvo-foto.com)

Se alle billederne, taget af Thomas Olesen fra tvo-foto.com, nederst i artiklen.

Således formede resten af resultaterne sig til Danish MMA Night i Brøndby Hallen.

Jonas “Duracel” Troest vs. Espen “The Fearless” Kolltveit – Submission 1. omgang
Milan Bodhi Silva vs. Matthias Freyschuss Submission 1.omgang
Martin Fouda vs. Rhassan Muhareb KO 3.omgang
Jonas “Shark” Mågård vs. Fernando “El Toro” Flores – Unanimous decision
Mikkel Kasper vs. Jonathan “Mutant” Bosuku Unanimous decision
Nick “True Dane” Barnø vs. Christian “Godzilla” Colombo – Split decision
Mark “The Olympian” O. Madsen vs. Dez “The Arm Collector” Parker – KO 1. omgang
Pannie “Banzai” Kianzad vs. Kerry “Rocksteady” Hughes’ – Unanimous decision
Louis “Spartacus” Glismann vs. Melvin van Suijdam – Submission 2. omgang
Frodi Vitalis Hansen vs. Per FranklinMajority decision