Bliv klogere på Søren Baks Bellator-debut

Coach Ettrup, Søren Bak og Roger Huerta

Den danske MMA-kæmper Søren Bak underskrev, tidligere i år, en aftale med Bellator MMA, som er et af verdens største forbund inden for MMA. Danske fans kan opleve hans debutkamp mod Terry Brazier, der sendes live på Paramount Network lørdag den 23. november

Danmark har fået et navn i den absolutte top i kampsporten MMA, der står for Mixed Martial Arts. Danske Søren Bak har nemlig netop skrevet kontrakt med amerikanske Bellator, der er kendt som en af verdens førende MMA- og kickboxing-forbund med flere af verdens bedste kæmpere under sig.

Og den 27-årige kæmper fra sydsjælland, som går under navnet “The True Viking”, har allerede fået sin debutkamp i kalenderen. Den 23. november skal han i London møde britiske Terry Brazier “The Dominator”, der med en kamphistorik på 11 sejre og blot to nederlag vil sørge for at danskeren får alt andet end en blød velkomst.

Danske fans kan se kampen direkte kl. 23.00 på Paramount Network.

“Det føles fantastisk at underskrive med Bellator. Det et af verdens største MMA-forbund og et stort skridt op i min karriere. Og så er det selvfølgelig vildt motiverende, at endnu flere danskere kan følge med i mine kampe fremover på tv,” udtaler Søren Bak.

 

Paddy Pimblett og Søren Bak, før deres lightweight titelkamp, hvor Bak vandt sit første Cage Warriors-bælte

Regerende letvægtsmester

Søren Bak har siden 2017 bevist sit værd i forbundet “Cage Warriors”, hvor han er regerende letvægts- og konstitueret fjervægtsmester med en kamphistorik på 12 sejre og kun ét nederlag.

Det har banet vejen til kontrakten hos Bellator, som ejes af den amerikanske mediekoncern Viacom, herunder tv-kanalen Paramount Network, der viser de fleste kampe i Danmark.

Med en kampvægt på 70 kg og en højde på henholdsvis 1,82m og 1,79m i britens favør er der lagt op til et brag i letvægtsklassen, når Søren Bak og Terry Brazier mødes i buret senere på måneden, og for danskeren bliver det en forløsning at komme gang:

“Jeg ser frem til den kommende kamp og er mere end klar til at bevise mit værd i Bellator-regi. Jeg tager altid en kamp ad gangen, og frem til den 23. november er mit eneste fokus Terry Brazier,” afslutter Søren Bak.

7 facts om Bellator

  • Bellator blev grundlagt i 2008 og er en af verdens største MMA-ligaer med flere af de bedste kæmpere i verden under sig
  • Ordet Bellator betyder kriger på latin
  • Der findes syv forskellige vægtklasser under Bellator – fra Bantamvægt til Sværvægt
  • Ligaen ledes af den ikoniske kamp-promotor Scott Coker
  • Bellator afholder kampe og stævner i de største byer over hele verden, og mere end en milliard mennesker kan se kampene på tv i mere end 160 lande
  • I Danmark kan Bellator ses på Paramount Network, der når ud til 80 pct. af danske hustande med tv
  • Bellator er baseret i Hollywood, Californien og ejes af underholdningsgiganten Viacom

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!