Colby Covington dominerede i UFC on ESPN 5’s main event

Der var ondt blod imellem den nuværende holdkaptajn hos American Top Team, Colby Covington og den første champ til at komme ud af samme camp, Robbie Lawler

Det var en magtdemonstration af højeste kaliber, da 31-årige Colby “Chaos” Covington moste den tidligere welterweight champ, Robbie Lawler, over fem tempofyldte omgange.

Den selvproklamerede konge af 170lbs-vægtklassen havde den amerikanske præsidents, Donald Trumps, sønner på forreste række under lørdagens titeleliminerings-opgør og de fik smæk for skillingen.

Covington satte rekorden for flest signifikante slag i et UFC-opgør med langt over 500 angreb sendt afsted, krydret med femten nedtagninger. Den tidligere interim-champ var over Robbie Lawler fra start til slut og tog stort set ikke et skridt baglæns igennem 25 minutter.

 

Colby Covington så ustoppelig ud i aftenens main event-sejr over den tidligere welterweight-champ, “Ruthless” Robbie Lawler

37-årige Lawler forsøgte konstant at finde åbninger hos Covington, men måtte se de få slag han fik sendt retur glide af på ATT-welterweighten og fandt sig selv presset op ad buret, eller i færd med at forsvare et af de utallige nedtagnings-forsøg.

Efter 25 minutter, som forløb i et absurd højt tempo fra Covingtons side, lød dommernes scorekort i overbevisende facon 50-44, 50-45 og 50-45 alle i den tidligere bryders favør.

Colby “Chaos” Covington er nu 15-1 i hans professionelle MMA-karriere og banker uden tvivl på til en titelkamp mod, endnu en af hans rivaler, Kamaru Usman.

Se interviewet med sejrsherren, Colby Covington her:

Få de seneste nyheder i din indbakke – Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!