Conor McGregor marcherede igennem Donald Cerrone i UFC 246’s main event

Det var ikke til at se, at Conor McGregor ikke havde været i aktion siden oktober 2018

Den absolut mest populære herre i MMA, “The Notorious” Conor McGregor, vendte i nat tilbage efter atten måneder uden konkurrence og udvidede hans imponerende rekordliste til 22-4, da han slog Donald “Cowboy” Cerrone på kun 40 sekunder.

UFC havde lagt i kakkelovnen fra årets start, med to af de mest genkendelige navne, som 2020’s første main event. Kampen, der var skemalagt til fem omgange af fem minutter i welterweight-divisionen, gik dog ikke en gang ét minut – og det var helt igennem McGregors fortjeneste.

 

Den afsluttende sekvens, hvor “The Notorious” stoppede sin modstander og opgøret

Den 31-årige irer kom ud som lyn og torden. Han missede en kraftfuld venstre hånd og røg direkte i clinch med Cerrone. Herfra hamrede McGregor toppen af sin skulder op i ansigtet på den 36-årige amerikaner, der tilsyneladende brækkede næsen ovenpå de uortodokse angreb. Med en blødende næse og et groggy sind, sendte ‘Cowboy’ et klassisk modangreb, et high kick, afsted. McGregor undgik og sendte selv et spark afsted, der ramte Cerrone på kæben og satte ham på bagdelen.

Den tidligere champ-champ haglede slag nedover den sårede Cowboy, der fik masser af muligheder for at forbedre sin position, men de hårde slag fra ireren var for overvældende, og kamplederen trådte til op stoppede opgøret.

Se post figth interviewet med McGregor her:

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!