Curtis Blaydes stoppede Junior Dos Santos tidligt i hårdtslående main event!

Curtis Blaydes striking har udviklet sig så meget, at han ikke længere behøver at tage modstanderen ned, for at afslutte kampen. Det fik JDS at føle, natten til søndag

Den stærke heavyweight bryder, Curtis “Razor” Blaydes (13-2) tog en side ud af modstanderens bog, da han TKO’ede den tidligere HW-champ, Junior Dos Santos (21-6), i anden omgang af UFC Fight Night Raleighs main event.

Det var toppen af heavyweight-divisionen, der kolliderede lørdag nat. Tredjerangerede Blaydes og fjerderangerede Dos Santos. To kæmpere, der ligesom resten af divisionen, er lidt i klemme indtil champen, Stipe Miocic, kommer i aktion igen.

Det holdt dog ikke 28-årige Curtis Blaydes fra at levere en fornem præstation. På trods af et stærkt takedown forsvar fra hans brasilianske modstander, som helt holdt ham fra nedtagninger i første omgang, formåede Denver-kæmperen at justere gameplanen og aflsuttede Dos Santos med hurtige og kraftfulde hænder.

 

Højrehånden, der var starten på enden for den aldrende brasilianer

Efter det patenterede pres fremad i kampens åbning, ramte ‘Razor’ med en god lige højre, der rystede den tidligere heavyweight champ så meget, at han bukkede sammen og derfra modtog et haglvejr af slag fra den store bryder.

Det var i helhed et super underholdende stævne, i North Carolina, hvor der blev leveret flere flotte knockouts og submissions, og main eventet var bestemt ingen undtagelse.

Se interviewet med main event vinderen her:

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!