Damir Hadžović led decision-nederlag i Stockholm

Den 29-årige græsk-amerikaner trak det længste strå i Stockholm, efter tre hårde omgange

Det blev, desværre, ikke til den store danske forløsning, da UFC i går gæstede Sveriges hovedstad, Stockholm. Den danske lightweight, Damir Hadžović, tabte efter tre hårde omgange via decision til amerikanske Christos Giagos.

Europæiske MMA-fans kunne for en gangs skyld se et UFC-stævne, uden at skulle være vågen hele natten. Som dansk fan håbede på man på, at den dansk-bosniske bomber kunne udvide hans vindende stime til to. Hadžović kæmpede en brav kamp, men et hårdt vægt-cut virkede til at have tappet den 32-årige lightweight for energi.

Den 29-årige amerikaner gjorde alt i hans magt for at drage nytte af dette og dominerede specielt brydningen. Giagos fik Hadžović taget ned seks gange ud af tretten forsøg. Danskeren formåede dog at komme på benene igen de fleste gange, men de hårde grappling-udvekslinger så ikke ud til at gøre hans energiniveau godt.

 

Damir Hadzovic Christos Giagos UFC MMA Stockholm Lightweight
The Bosnian Bomber havde en svær aften i Stockholm

Giagos var dog efter anden omgang også tydeligt udmattet og Damir Hadžović så muligheden for kapitalisere på det i tredje, da han gav alt hvad han havde i sig og forsøgte at afslutte amerikaneren.

Det lykkedes, desværre, ikke for danskeren og han måtte se sig slået med dommerstemmerne (29-27, 29-27 og 29-28).

Hadžović er dog, heldigvis, stadig i godt humør og lover at komme endnu stærkere tilbage, ifølge hans sociale medier.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!