Dana White antyder Brock Lesnars retur

Kan du huske ham her? Jo, den er god nok. Det er pragteksemplaret af menneskelig fysik, ex-heavyweight champ og WWE-superstjerne, Brock Lesnar.

Han er muligvis igang med at åbne MMA-døren op igen.

Dette billede slog Dana White op på sin Instagram profil i mandags. Ved siden af skrev han blot en stor, smilende emoji.

😃

A post shared by Dana White (@danawhite) on

Det fik MMA-verdenen til at underholde tanken om WWE-superstjernen, atter, skulle pryde et UFC kort. Og det meget hentydende billede ser ud til at have en sandhed til det underliggende.

Brock Lesnar (5-3-1NC) vandt tilbage i november 2009, ved UFC 91, heavyweight titlen ved at slå legenden, Randy Couture. I dag 40-årige Lesnar tabte sidenhen hans bælte til mexicanske Cain Velasquez (14-2) og efterfølgende en kamp til Alistair Overeem (43-16-1NC)

Ovenpå nederlaget til “The Demolition Man” indstillede wrestling-ikonet sin karriere, da han døjede med en slem mavesygdom, som krævede operationer.

Efter at være helet op igen vendte Brock tilbage til rødderne og gik WWE vejen. Det var dog ikke sidste gang vi skulle se den enorme mand i octagonen igen, for d.4 juni, 2016 annoncerede UFC, at giganten var blevet booket til UFC 200 imod, kickboxeren, Mark Hunt (13-12).

Den kamp skulle vise sig, at blive lidt af en fadæse. På trods af Brock Lesnar på aftenen vandt over dengang 40-årige Hunt, endte kampen i en no contest, da wrestleren testede positivt for et østrogenblokerende præparat. Den 4. februar, 2017 trak Lesnar sig tilbage fra MMA for anden gang.

Rigtig, rigtig, rigtig gode odds for et comeback

Sådan beskriver UFC præsident, Dana White, situationen i et radio-interview. Lesnars nuværende kontrakt med WWE løber til sommer, så det tyder på vi har en gigantisk kamp i vente.

Hør Whites udtalelse her:

Spørgsmålet er om absurd store Brock kan klare USADA-prøverne denne gang? Hvad tror du?