Dana White lover to nye titelkampe efter weekendens resultater

Bantamweight champ, Amanda Nunes, er klar til at tage kampen op imod landskvinden

Efter et overstået UFC event, er der altid en masse nye kampe, der falder en ind. Man kan drømme om at se Frankie Edgar og Conor McGregor, som, rygtet sagde, kunne have været UFC 222s main/co-main event eller håbe på at, de kan finde en værdig modstander til Cris Cyborg.

Den australske Invicta featherweight champ, Megan Anderson, skulle have været Cyborgs modstander tilbage i juli, hvor Tonya Evinger trådte til.

Nu ser det dog ud til, at vi får den kamp, som vi har håbet og ønsket det seneste stykke tid. Endnu en super kamp skulle være på tegnebrættet ifølge UFC præsident, Dana White. Det afslørede han på pressekonferencen, følgende weekendens kort. Falder alt dette på plads, så får vi et brag imellem to brasilianske mestre.

“Amanda vil have kampen. Cyborg vil have kampen, og jeg vil helt sikkert gerne se den kamp. Nu er det bare et spørgsmål om, at vi får tingene til at spille”, udtalte White til pressen.

Nunes har vist interesse for denne kamp, siden Cyborgs seneste titelforsvar, og i tiden nu, med super kampe divisionerne imellem, er timingen da også perfekt. Intet har dog været tæt på indtil videre, men det ser ud til at ændre sig nu.

 

Max Holloway besejrede José Aldo over to omgange, for at vinde og forsvare sin titel

Blessed får, højst sandynligt, sin vilje

En anden af weekendens aktører, Brian “T-City” Ortega, kan også se frem imod en titelkamp.

Det lå lidt i kortene, at vinderen af UFC 222s co-main ville få chancen for at kæmpe imod, champen, Max “Blessed” Holloway og det bliver da også svært at komme udenom Ortega, efter hans præstation.

Holloway har længe ført kampagne for et Hawaii-event og ifølge MMA-journalist, Ariel Helwanis Twitter-profil, så er tiden nu.

Max måtte trække sig fra weekendens kort, med en ankel-skade, men skulle være tæt på 100% igen.

UFC 226, d.7 juli, ved International Fight Week, skulle være en af datoerne der sigtes efter, hvis ikke Hawaii skulle falde på plads.