Danish MMA Night overrasker – Colombo vs. Barnø som main event!

“Godzilla” kvitterer med et spark til mundtøjet

Sommerens danske MMA islæt, Danish MMA Night, er ved at få banket noget virkelig seriøst op!

Arrangørene bag, Jan Jensen og Claus Bertino, ser ud til at få stablet et virkelig slagkraftigt første event på benene, og har i dag offentliggjort aftenens hovedattraktion.

Da de to danske heavyweights Christian Colombo (8-3-1) og Nick Barnø (6-2), blandt andre, blev annonceret på kortet var det nok de færreste af os, der regnede med at de skulle i buret imod hinanden.

Tronskifte hos heavyweightsne?

Men, men, men… I formiddags blev det offentliggjort, at de to kæmper kommer til at krydse klinger d.9 juni i Brøndby Hallen, og vi kan med garanti se frem til to kæmpere, der vil prøve at rive hovederne af hinanden. Barnø og Colombo har imellem sig tolv finishes, hvoraf ingen af dem er kommet senere end anden omgang, og kun “Godzilla” er gået til decision, to gange.

Selvom de skal i buret imod hinanden, så er Colombo og Barnø venner, men forvent ikke at det bliver venskabeligt når buret lukkes og låses. “True Dane” er med i toppen af de skandinaviske rangeringer på #3 og “Godzilla” topper listen på #1.

 

Barnø deler tæv ud. Den bekendte kampleder holder nøje øje

38-årige Colombo kommer fra et UFC-ophold, der bød på en uafgjort kamp og to submission-nederlag til to stærke brasilianske modstandere. Nick Barnø, 36, er på sin vis ung i sporten, og drømmer om at få chancen i UFC. En sejr over en veteran som Christian Colombo, vil kunne blåstemple og putte ham i en gunstig situation.

Danish MMA Night skulle i løbet af ugen offentliggøre flere kampe til deres flotte kort.

Begivenheden finder, som bekendt, sted i Brøndby Hallen d.9 juni.

Du kan købe billetter her: https://www.ticketmaster.dk/artist/danish-mma-night-tickets/995156