Derrick Lewis skadet efter KO-sejr i Austin

Natten til mandag leverede Derrick Lewis et comeback knockout af en anden verden imod Marcin Tybura i tredje runde. Den 33-årige heavyweight, som kæmpede i sin adopterede hjem-stat, Austin, Texas, var blevet domineret af en teknisk velfunderet Tybura de første to runder med gode takedowns og kontrol på gulvet. Polakken, som igennem en længere periode har set ud som en “dark horse” i divisionen, så ud til at cruise mod en sikker decision-sejr, men begik en enkelt fejl, som skulle koste ham et “W” på hans record og hans bevidsthed.

Lewis med kaldenavnet “The Black Beast” og Marcin Tybura endte halvvejs inde i tredje runde op ad hegnet og der kastede han en hurtig kombination imod hans et år yngre modstanders ansigt, som viste sig at ryste polakken i en sådan grad, at dommeren stoppede kampen og Derrick Lewis kunne få løftet armen.

Højrehånden i udu

Alt dette kommer dog ikke uden en pris, for det viser sig at “The Black Beast” har brækket den højrehånd, som han slog den polske heavyweight kollega ud med. Det postede Texas-kæmperen på sin Instagram historie i starten af ugen, hvor billedet tydeligt viser, at hans hånd ser lidt anderledes ud end normalt. Hvor længe Lewis vides ikke endnu, men lad os håbe det ikke længe, da der er stor efterspørgsel og snak omkring en kamp imellem Derrick Lewis og den sidste titeludfordrer i divisionen, fænomenet, Francis Ngannou.