Frygtindgydende Francis leverede tredje knockout i træk, da Junior Dos Santos blev besejret

Knockout-specialisten, Francis Ngannou, gjorde, natten til søndag, endnu en gang hvad han gør bedst

Den måske mest skræmmende mand af alle UFC-kæmpere, den 32-årige camerounske heavyweight Francis “The Predator” Ngannou brugte lørdag aften kun 71 sekunder på at afslutte den tidligere heavyweight champ, Junior Dos Santos.

UFC on ESPN 3’s main event var en kort fornøjelse, hvilket efterhånden er blevet en vane, når den dødsensfarlige heavyweight kæmper. Ngannou har for alvor fundet formen igen, efter to karriereændrende nederlag til Stipe Miocic og Derrick Lewis. Camerouneren har i hans sidste to opgør brugt 26 og 45 sekunder på henholdsvis at afslutte de stærke brydere, Cain Velasquez og Curtis Blaydes.

The Predator lagde ud med et nyt våben, benspark, som så ud til at overraske og skade JDS en smule. 35-årige Dos Santos betalte tilbage med et par lave spark, der sendte Ngannou ud af balance og på ned på bagdelen, men den store afrikaner sprang hurtigt op på benene igen.

 

Er der mon nogen i heavyweight-divisionen, der kan stoppe den kraftfulde afrikaner?

Efter et angrebsforsøg fra brasilianeren, fik han vendt ryggen til Ngannou, der hurtigt kapitaliserede på fejlen og hamrede en højrehånd henover kæben på den tidligere HW-champ. Dos Santos faldt til gulvet og Ngannou kastede sig ned over ham og sendte en håndfuld hårde, kampafsluttende slag afsted.

Endnu en titelkamp mod vinderen af Stipe Miocic og Daniel Cormier må være det næste på tapetet for uhyggelige Francis Ngannou, der udbyggede sin rekord til 14-3.

Se post-fight interviewet med knockout-specialisten, Francis Ngannou, her:

Få opdateringer om fremtidige matchups, events og spilforslag – Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!