Hvem af disse kæmpere går ubesejrede igennem 2018?

Vidste du at der kun er ti ubesejrede kæmpere i UFC, som har et nummer ved siden af deres navn? Listen er propfyldt med talentfulde, upcoming kæmpere blandet med andre mere kendte navne, der alle på imponerende vis har fået opbygget sig en ubesejret rekord.

Helt øverst kunne der, selvfølgelig, ikke ligge andre end Dagestan brydermaskinen, Khabib “The Eagle” Nurmagomedov med en absurd rekord, der lyder på 25-0. Khabib skal i starten af April kæmpe imod Tony Ferguson for lightweight titlen, som dog stadig ikke definitivt er blevet afsat af Conor McGregor. En anden på listen, der også er på vej til et titelforsøg er featherweighten med 13-0 rekorden, Brian Ortega. Manden, der også går under navnet “T-City”, har leveret fire fantastiske finishes af sine seneste modstandere hvoraf tre af dem kom i tredje og sidste runde. I Ortegas sidste kamp var han oppe imod en verdensklasse kæmper, Cub Swanson, der måtte tappe ud til et ekstremt dyb guillotine choke i anden runde og den 27-årige californiske kæmper har derefter booket en kamp mod den tidligere lightweight champ, Frankie Edgar ved UFC 222, d.3 marts.

Masser af europæisk talent

Værd at bemærke sig på denne flotte liste, er et-tallet ud for #7 welterweight Darren Till. Den uafgjorte kamp han har på sit resume, fik han imod Danmarks egen Nicolas Dalby i en super spændende og tæt kamp. Udover et remis med “Sharpshooter” Dalby har Till endnu ikke smagt andet end sejrens sødme og efter hans senste TKO-sejr over Donald “Cowboy” Cerrone i Gdansk sidste år, så har pilen kun peget en vej for Liverpool-knægten. Der har været tale om et eventuelt UFC event i The Echo Arena, i Liverpool, hvor Till efter rygterne skulle være main event, men intet er officielt endnu.

Storbritannien er generelt godt repræsenteret og har cementeret deres plads i UFC efterhånden, især takket været den irske verdensmand Conor McGregor, men nu har Wales også deres egen kæmpende stolthed. Bantamweighten, med rangeringen #14, Brett Johns har en enestående 15-0 rekord med tre af disse sejre i UFC. Han har en hel del hype omkring sig og det er med god grund. I Johns forrige kamp stod han overfor en tidligere titeludfordrer til T.J Dillashaw, Joe Soto, som han gjorde kort process af. Efter 30 sekunder i første omgang kunne Soto ikke holde til smerten fra en modbydelig calf slicer submission og måtte tappe ud. “The Pikey” kom derfor ud af octagonen uden en skramme og er siden blevet booket i en kamp mod #9 Aljamain Sterling, der finder sted d.21 april.

Hvem og hvor mange af disse fighters har fortsat et 0 i slutningen af 2018?