Jim Miller og Dan Hooker-brag officielt til UFC Fight Night 128

Og det er først nævnte med garanti ikke ked af. Krigeren fra New Jersey kommer ikke til at skulle rejse langt for at nå Atlantic City, d 21 april.

New Zealands håb, Dan “The Hangman” Hooker (15-7) kommer forbi og byder Jim Miller (28-11-1NC) op til dans i lightweight divisionen. Opgøret finder sted i Jim Whelan Boardwalk Hall, i Atlantic City, ved UFC Fight Night 128. Det gjorde UFCs presseafdeling opmærksom på i en pressemeddelelse, hvor et main event bestående af, yderligere, lightweights Edson Barboza(19-5) og Kevin Lee (16-3) også blev annonceret.

Du kan som altid se prelims på UFC Fight Pass og hovedkortet på Viaplay.

Barboza, der også træner i New Jersey, slutter aftenen af

Eksplosiv aften er i vente

Dan Hooker, 28, har vundet to i træk og tre ud af sine sidste fire. Han trådte første gang fod i octagonen tilbage i 2014, hvor han med albuer TKO’ede Ian Entwistle. Ud af hans otte kampe i UFC har han vundet fem og tabt tre. Seneste sejr var over Englands Marc “Bonecrusher” Diakiese (12-2) der måtte give efter på et guillotine choke.

Fem gange før denne har den 34-årige, submission-ekspert, Jim Miller kæmpet i hjemstaten i UFC-regi. Resultaterne af de forhenværende New Jersey-kampe har ikke været tilfredsstillende, med en rekord på 2-3. Derudover har Miller tabt sine sidste tre ture i buret, efter at have strikket tre sejre sammen. Brasilianske Francisco Trinaldo (22-6) var sidste mand til at overvinde amerikaneren, ved UFC Fight Night 119, i oktober sidste år.

Resten af UFC Fight Night 128 kortet ser således ud:

Edson Barboza vs. Kevin Lee
Aspen Ladd vs. Leslie Smith
Merab Dvalishvili vs. Augusto Mendes
Magomed Bibulatov vs. Ulka Sasaki
David Branch vs. Thiago “Marreta” Santos
Corey Anderson vs. Patrick Cummins
Siyar Bahadurzada vs. Luan Chagas
Brett Johns vs. Aljamain Sterling
Paulo “The Eraser” Costa vs. Urijah Hall
Dan Hooker vs. Jim Miller

Hvilken kamp ser du mest frem til på det flotte kort?