Johnny Walker vender tilbage mod Corey Anderson i Madison Square Garden

Den store og vilde brasilianer er tilbage efter en skade, som han pådrog sig på mærkværdig vis

Når UFC 244 løber af stablen d.2 november, bliver det med to højtrangerede light heavyweights på kortet. Altid stærke Corey “Overtime” Anderson skal op mod det brasilianske fænomen, Johnny Walker.

En af de mest spændende light heavyweight titelaspiranter, brasilianske #12 Johnny Walker (17-3) har været tvunget på sidelinjen siden marts, med en skulderskade som han pådrog sig under jubelscenen, umiddelbart efter at have knockoutet Misha Cirkunov i første omgang.

Hans skulder er blevet opereret, ovenpå hans tredje UFC-sejr i træk tilbage i marts, og den 27-årige brasilianer er nu tilbage, sat op til endnu et højt profileret opgør i 205lbs-vægtklassen.

 

Corey “Overtime” Anderson har længe ment at han var klar til et titelskud. Han må nøjes med en svær opgave i Johnny Walker i denne omgang

Modstanderen, 29-årige Corey Anderson er p.t. rangeret som nummer otte i UFCs light heavyweight-division, der har fået lidt af en saltvandsindsprøjtning de seneste år, i en blanding af nye sultne talenter og middleweight-kæmpere, der har taget springet op. Amerikaneren har formået at strikke en sejrsstime på tre kampe i træk, hvor Pat Cummins, Glover Texeira og svenske Ilir Latifi alle er blevet slået via unanimous decision.

Udover dette light heavyweight-opgør, kan du også se “The Black Beast”, Derrick Lewis kæmpe mod den bulgarske heavyweight, Blagoy Ivanov. Alt dette finder sted i New Yorks famøse Madison Square Garden, lørdag d.2 november.

Få opdateringer om UFC 244’s kommende matchups – Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenunder!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!