Jon Jones forsvarer LHW-titlen ved UFC 239

Jon Jones i hans seneste titelforsvar mod Anthony Smith ved UFC 232

Den traditionelt største uge i MMA’ens tegn finder sted første uge i juli, når International Fight Week velsigner mixed martial arts-fans med masser af fede kampe og god underholdning.

Årets version, kaldet UFC 239, skuffer bestemt heller ikke. Sent i aftes blev et par af kortets hovednavne offentliggjort, da både co-main og main event blev annonceret.

Jon “Bones” Jones (24-1-1) NC forsvarer den light heavyweight-titel som har været hans, siden han slog Mauricio “Shogun” Rua, ved UFC 128 i 2011 og blev den yngste champ i UFCs historie. Denne gang er udfordringen anderledes end tidligere, når den hårdtslående, brasilianske hammer #3 Thiago “Marreta” Santos (21-6) byder Jones op til dans.

 

“Marreta” har været brandvarm det seneste halve års tid. Nu finder han sig selv i en titelkamp ved UFC 239

35-årige Santos hoppede op til light heavyweight i september og resultaterne har været spektakulære siden, med tre sejre og to afslutninger. Senest blev polske Jan Blachowicz knockoutet i hovedattraktionen på det første UFC-besøg til Prag.

Det bliver en stor opgave for Marreta, for Jones har endnu til gode at smage et nederlag. Faktisk er Jon Jones ubesejret i titelkampe med en usammenlignelig rekord på 13-0.

LHW-titelkampen kan ses d. 6 juli, når UFC 239 udfolder sig i Las Vegas’ T-Mobile Arena.