Jose Aldo på vej ned i vægt – vil kæmpe i bantamweight ved UFC 245

Jose Aldo er lean og klar til at indtage bantamweight-dvisionen

Jose Aldo er klar til at udfordre Henry Cejudo og resten af UFC’s bantamweight-division – gerne allerede ved UFC 245 den 14. december. Og hvis man ser på ovenstående billede, så ligner det, at han er godt på vej ned i vægt.

I en årrække var brasilianeren nærmest usårlig som featherweight. Lige indtil han på 13 sekunder mistede sit bælte til en irsk fyr ved navn Conor McGregor. Aldo vandt efterfølgende flotte sejre over Frankie Edgar, Jeremy Stephens og Reinato Moicano, men tabte også to titelkampe til Max Holloway. Han kæmpede senest i maj i år, hvor han tabte til Alex Volkanovski. Med en svær vej tilbage til titlen, er Aldo altså klar til at jagte lykken som bantamweight.

Den 33-årige brasilianer har ellers tidligere haft problemer med at nå vægt som featherweight. Derfor var UFC-præsident Dana White også skeptisk, da han hørte om de nye planer. Det lader dog til, at Aldo er seriøs omkring det. Ifølge ham selv, vejer han nu 150 lbs og ser ingen problemer i at få sin bantamweight-debut ved UFC 245 i Las Vegas.

Jose Aldo har tidligere kæmpet med at ramme 145 lbs

Jose Aldo er selvsikker på sine chancer i den lettere vægtklasse. Respekten for Henry Cejudos brydning er der, men heller ikke mere end det. For Aldo ved, at han er svær at tage ned og føler, at han har en klar styrkefordel mod alle bantamweights – også ’Triple C’.