Kamplederen ødelagde fremragende og blodig Cage Warriors welterweight-titelkamp

En trist afslutning på en ellers forrygende præstation af danske Nicolas Dalby, der beholder hans interim-bælte

Et super underholdende og blodigt opgør imellem danske Nicolas Dalby og Ross Houston blev, desværre, overskygget af en elendig kampleder-præstation, da Cage Warriors: Night of Champions main eventet fandt sted lørdag aften.

Skotten startede stærkt ud med et skarpt jab, der hurtigt fik Dalbys højre øje til at bløde. Danskeren endte i mount efter en bodylock og fik leveret lidt ground and pound, inden Houston kom på benene igen. Vilde slagudvekslinger og clinch-arbejde ved hegnet var stor del af første omgang.

Læs også: Nicolas Dalby kæmper om guldet ved Cage Warriors 106

Op ad hegnet ramte Ross Houston toppen af Nicolas Dalbys hoved med en albue og åbnede et kæmpe cut, der blødte som et mindre vandfald. Den benhårde dansker så dog ikke generet ud og meldte til lægen “I’m good to go”.

En perfekt timet højrehånd fra den 34-årige dansker brækkede tidligt i anden omgang den forsvarende champs næse, der udover at blive rykket et par centimeter også begyndte at lække blod. Kanvassen blev glattere og glattere, og det udnyttede rutinerede Dalby  og fik Houston ned efter endnu en bodylock. Derfra dominerede danskeren grappling-departementet og red den sårede skotte.

 

Lokomotivo Dalby og den højrehånd, der knækkede næsen på Ross Houston. Her fra et tidligere Cage Warriors-opgør

Lokomotivet kunne lugte blod fra tredje omgangs start og hamrede flere gode slagserier afsted. Skotten så ud til at være ved at knække og Dalby fik endnu en gang Houston ned på det glatte gulv. Derfra blev det hele meget mystisk.

Kampleder, Marc Goddard, besluttede pludselig sig for at kalde en timeout og tilkalde lægen, der skulle tilse Ross Houston. Begge kæmpere blev hurtigt clearet og var villige til at fortsætte. Kampen blev således startet igen, før Goddard, efter hvad der føltes som få sekunder, endnu en gang kaldte en timeout, hvorefter han på mærkværdig vis besluttede sig for at stoppe kampen, der derfor endte som en ‘no contest’.

Få de seneste opdateringer om Nicolas Dalby, Cage Warriors og masser af andre MMA-nyheder – Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!