Mads Burnell dominerede Steve Aimable i overlegen sejr

Indvejningen gik, desværre, ikke som håbet, men det rystede ikke danske Mads Burnell

På trods af ændringer og den triste nyhed, at Steve “Diddy Kong” Aimable (14-6) ikke klarede vægten ved torsdagens indvejninger, leverede Mads Burnell (13-3) en fuldstændig formidabel præstation, da han slog den engelske featherweight i tre omgange, ved Cage Warriors 111.

Den 25-årige Arte Suave-kæmper kom i vanlig stil til buret, til lyden af hiphop-musik og med et afslappet udtryk i ansigtet. Da opgøret gik i gang skulle det heller ikke tage Burnell længe, for at finde sig tilpas. Derfra leverede den danske featherweight en karrierens flotteste allround indsats.

Steve Aimable måtte stå til måls for et hav af forskellige angreb. Burnell sendte mange variationer af spark afsted mod den 32-årige englænder, og så var den sædvanlige James Toney lignende boksning også skarp, hvor specielt danskerens venstre hook rystede Aimable flere gange.

 

Mikkel Parlo, Jesper Bregengaard, Mads Burnell og coach Nikolai Koubti

I anden omgang havde englænderen størst succes, da han betalte lidt tilbage, med et par gode uppercuts, der fik Burnell til at skyde efter en nedtagning. Efterfølgende fik Mads Burnell selv sat utallige fremragende kombinationer ind og styrede resten af opgøret, til en stensikker sejr.

Alle tre dommeres scorekort lød 30-26 i Mads Burnells favør. Cage Warriors featherweight champen har nu vundet fire kampe i streg i organisationen.

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!