Mads Burnell submitter Ahmed Vila på kun 50 sekunder, ved Cage Warriors 103

Burnell og Vila ved fredagens Cage Warriors 103-indvejning

Den unge, danske UFC-veteran, Mads Burnell havde forud for Cage Warriors 103 fået skiftet modstander fra Lewis Monarch til den unge, bosniske Ahmed Vila, da førstnævnte måtte trække sig med en skade. Det var dog intet problem for 25-årige Burnell, der stoppede Vila på kun 50 sekunder, med hans, efterhånden, trademark japanese neck tie.

Bosniske Ahmed Vila kom aggressiv ud fra start, med et par hårde spark til kroppen af Burnell, der lige skulle lure den nye modstanders rytme af. Det fik Husum-knægten hurtigt timet, med en fremragende nedtagning på et af krops-sparkene og Vila endte på kanvassen. Derfra var klasseforskel i grappling-departementet, hvor Burnell lynhurtigt låste grebet rundt om Vilas nakke, da han forsøgte at komme i en mere favorabel position. Med choket låst godt fast, forsøgte bosnieren desperat at rulle ud, men den danske featherweight bevarede en god position og Ahmed Vila var hurtigt tvunget til at tappe.

 

Et glad Burnell-hjørne efter karrierens syvende submission-sejr

I et underholdende, opfølgende post-fight interview med Cage Warriors Josh Palmer, gjorde en glad og sulten Mads Burnell det klart, at menuen stod på stegt flæsk ovenpå en fight camp med et stort vægt-cut. Et cut, der ifølge Burnell selv var det bedste hidtil i karrieren.

Siden Burnells Cage Warriors-ankomst har danskeren nu vundet to i streg, begge via submissions og begge i første omgang. Danskerens sejr ved Cage Warriors 103 i København udbygger hans rekord til 11-3. En flot start på 2019, for Mads Burnell, der kun for nyligt rundede 25 år!