Mark O. Madsen gjorde kort proces af Patrick Nielsen

Den ophedede stemning imellem Mark O. Madsen og Patrick Nielsen var ikke ovre, efter Madsen vandt over bokseren

Olympian Fight Night i K.B Hallen kom oprigtigt i stemning, da aftenens længede ventede main event var på trapperne, og der ventede tilskuerne en kraftpræstation af den tidligere OL-sølvvinder, der hurtigt tog sig af Patrick Nielsen.

Efter flere ugers ophedet stemning imellem Mark O. Madsen og Albertslund-bokseren, Patrick Nielsen, skulle regnskabet endelig gøres op og der var ikke mange overraskelser i kampforløbet lørdag aften.

34-årige Madsen pressede hurtigt Patrick Nielsen baglæns mod buret og dukkede under armene på bokseren, der hurtigt røg op på ex-bryderens skulder. Derfra prøvede falstringen at kaste Nielsen igennem kanvassen og der udbrød et enormt jubelbrøl fra de ellevilde tilskuere.

 

Det var en god aften for Team Olympian, med Kaptajn Niels og den tidligere UFC-welterweight, Martin Kampmann

Det stod hurtigt klart, at Patrick Nielsen var på dybt vand på gulvet og det lignede kun et spørgsmål om tid, før The Olympian udbyggede hans ubesejrede rekord til 8-0. Efter at have været på toppen af bokseren og have sendt en byge af slag og albuer afsted, forsøgte Nielsen at komme op med ryggen mod buret. Der så Mark O. hurtigt hans mulighed for at gribe fat om den blottede nakke. Efter et forsøg på en guillotine, tog Madsen ryggen på Nielsen og sank et rear naked choke ind og Patrick Nielsen var tvunget til at tappe.

Læs de andre resultater fra Olympian Fight Night her!

Efter kampen var Patrick Nielsen dog ikke færdig med at trash talke den stærke bryder og havde ifølge Mark O. Madsen sagt, at Mark slog som en “svans”.

Få de seneste nyheder – Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!