Mark O. Madsen skriver med UFC – Kæmper mod italiener i København!

Sidst den tidligere OL-bryder var i aktion som MMA-kæmper var ved Olympian Fight Night. Nu er der andre boller på suppen

Mark ’The Olympian’ Madsen får sin UFC-debut i Royal Arena i København lørdag d. 28. september.

Efter bare otte professionelle MMA-kampe er Mark O. Madsen landet i verdens stærkeste MMA-liga.

I sidste uge ankom han til Las Vegas, der huser UFCs hovedkontor, og allerede dagen efter kom opkaldet fra Mark O. Madsens nye manager og repræsentant, Ali Abdelaziz.

”Det er helt vanvittigt. Jeg tog til Vegas på en One Way Ticket for at jagte en kontrakt, og nu er den allerede på plads. Jeg havde kun fået fem timers søvn, da Ali ringede og sagde: ’we have a deal’.”

Siden Mark O. Madsen indledte sit MMA-eventyr i foråret 2018, har målet været UFC. Nu er den 34-årige falstring signet til fire UFC-kampe, og den første skal kæmpes i København, når Royal Arena huser det imødesete UFC-stævne lørdag d. 28. september.

 

Belluardo under indvejningerne ved UFC on ESPN+ 11 i Stockholm

Modstanderen kommer til at hedde Danilo “Caterpillar” Belluardo (12-4), en 25-årige italiensk kæmper, der ligesom Madsen har en baggrund i brydning. Belluardo gjorde hans UFC-debut i juni måned, da den største MMA-giganten gæstede Stockholm. Her tabte han til spanske Joel Alvarez.

”Jeg er sindssygt stolt over denne her aftale. Det er den bedste kontrakt, en dansker nogensinde er kommet ind på i UFC, og jeg glæder mig helt vildt til at kæmpe i Royal Arena,” siger Mark O. Madsen.

Nu venter der en intens træningslejr i Las Vegas, hvor headcoach Martin Kampmann også er at finde. Mark O. Madsens seneste kamp mod Patrick Nielsen blev kæmpet med en vægtgrænse på 75,5 kg, men denne gang skal den tidligere bryder helt ned i 70 kg.

”Jeg har travlt, for jeg skal langt ned i vægt. Det er første gang, jeg skal helt ned i 70 kg, så nu skal den have fuld gas,” siger Mark O. Madsen.

Få alle opdateringer om Mark O. Madsen og UFC København – Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!