Mauricio ‘Shogun’ Rua har ny modstander i Hamborg

“Lionheart” er kendt for at være aktiv og nu skal han på den igen

Der gik ikke længe, efter den tidligere light heavyweight-champ havde mistet sin modstander, før der igen var en ny fundet. Braslianske Mauricio “Shogun” Rua (25-10), som har holdt både en Pride og en UFC-titel, skulle have kæmpet imod Volkan Öezdemir, men schweizeren blev kapret til en topkamp imod svenske Alexander Gustafsson.

Derfor har UFCs administration været på overarbejde de sidste tolv timer og det har nu båret frugt. Amerikanske Anthony “Lionheart” Smith (29-13), der senest afsluttede og sendte Rashad Evans på pension, har takket ja til main event-pladsen i den tyske havneby.

29-årige Smith gjorde hans debut som light heavyweight ved UFC 225 og langt mere sund og kraftfuld ud, efter nogle hårde weight cuts til middleweight.

Det vægtklasse-skifte ser ud til at være den ingrediens, der gør at den aggressive “Lionheart” kan kæmpe som han længe har ønsket, da han ikke føler sig nær så drænet som ved det store 185lbs cut.

36-årige Mauricio Rua har, tydeligvis, fundet en ny energi i hans karriere og har på imponerende vis vundet tre kampe i træk. Gian Villante blev afsluttet senest og før det blev både Antonio Rogerio Nogueira og Corey Anderson slået via decision.

UFC Fight Night 134 finder sted i Hamborg, d.22 juli og billetterne er allerede sat i salg. Du kan se eventet på UFC Fight Pass-platformen og Viaplay Fighting.