‘Train Chill Eat Repeat’ gentager succesen med MMA Summer Camp i 2020!

Tilmeld dig allerede nu næste års MMA Summer Camp!

I sommeren 2019 afholdt ‘Train Chill Eat Repeat’ Danmarks første international MMA Summer Camp I samarbejde med DMMAF. Campen var en kæmpe success med deltager fra Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Polen og Lithauen.

Staben af instruktører var bredt repræsenteret fra de største og mest succesfulde MMA-klubber i Danmark – bl.a. var både Cage Warriors champen Mads Burnell, UFC-kæmper Pannie Kianzad og tidligere Bellator-kæmper, Mikkel Parlo, en del af de dygtige instruktører på campen.

Camp-arrangør Milan Silva udtaler: ”Med den kapacitet af dygtige instruktører og talentfulde kæmpere der er i Danmark, er der ikke behov for at tage på træningslejr i udlandet, for at forbedre sit game. Vi vil samle de dygtigste instruktører og skabe nogle rammer, der kan løfte niveauet for MMA-kæmperne i Danmark, så vi alle kan hjælpe hinanden med at gøre hinanden bedre på tværs af klubber, teams og nationaliteter.”

 

Mikkel Parlo (tv) og arrangør Milan Silva (th)

Næste sommers MMA camp løber af stablen i København fra fredag den 3. juli til onsdag den 8. juli 2020. Der vil i lighed med campen i 2019 være et nøje sammensat program med træning og MMA-sportsfaglige foredrag. Der vil også være en behandler tilstede på campen, så man kan få sportsmassage eller tips til sports-støttetræning.

”Vi vil give deltagerne en fuld pakke af træningsoplevelser, ligesom de store udenlandske camps tilbyder. Det foregår bare lige her i København”, fortæller Milan Silva.

MMAmedia vil kigge forbi campen til sommer, mærke stemningen og tale med nogle af de dygtige, upcoming danske MMA kæmpere.

 

En uges intensiv træningscamp med undervisning fra de bedste trænere og kæmpere

Campen arrangeres af pro MMA fighter Milan Silva og BJJ Black belt Christian Ifversen, som er drivkrafterne bag Train Chill Eat Repeat. Train Chill Eat Repeat arrangerer MMA og BJJ camps og har indtil videre arrangeret camps i Danmark og på Cypern.

”Vi er hele tiden på udkig efter egnede locations for et fedt event. Vi har nogle rigtig gode samarbejdspartnere her i København og på Cypern, så dem har vi benyttet os af hidtil. Men følg vores Facebook-side ‘Train Chill Eat Repeat’, hvor vi løbende annoncerer events”, udtaler Milan Silva.

Tjek Facebook eventet for mere info:

https://facebook.com/events/s/mma-summer-camp-copenhagen-202/468161273741364/?ti=icl

Book din billet på:

www.trainchilleatrepeat.com

Følg ‘Train Chill Eat Repeat’ på Facebook:

https://www.facebook.com/TrainChillEatRepeat/

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!