Nate Diaz er tilbage – Anthony Pettis besejret i UFC 241’s co-main event!

Det var en klassisk Diaz-præstation i aftes ved UFC 241, hvor Anthony Pettis blev slået

Nate Diaz er og har altid været en af de absolutte fanfavoritter. Lørdag gjorde han comeback, efter tre år uden konkurrence og han leverede en forrygende præstation. Den tidligere lightweight-champ, Anthony “Showtime” Pettis blev slået efter tre omgange, hvor Stockton-kæmperen satte dagsordenen.

Publikummet i Anaheim, Californien var fuldkommen elektriske, da den lokale kæmper, 34-årige Nate Diaz gjorde sin entre til UFC’s octagon, efter tre lange års pause. Sidst Diaz kæmpede var d.20 august 2016, hvor han led et tæt decision-nederlag i rematchen mod Conor McGregor.

Den 32-årige modstander, Anthony “Showtime” Pettis, forsøgte at starte ud som man kunne forvente, med en masse benspark, men blev overrumplet af Diaz aggressive gameplan. Et indledende pres fra den yngste Diaz-bror satte Pettis lidt på hælene. En nedtagning fra Diaz midt i første omgang, mundede ud i en god grappling-udveksling, hvor Pettis kortvarigt gav sin ryg til Diaz.

 

Ringrust er tilsyneladende ikke en faktor for Nate Diaz, der leverede en storslået indsats!

34-årige Nate Diaz marcherede frem i anden omgang med frontspark til kroppen af Pettis, clinch op ad hegnet og en masse oldschool dirty boxing, hvilket så ud til at zappe energien fra den tidligere lightweight-champ. Pettis lagde sig dog aldrig fladt ned og svingede tilbage i vildskab, med ryggen op ad hegnet. Et af slagene ramte Diaz på øjenbrynet og åbnede et stort cut.

En tydeligt udmattet Pettis forsøgte igen i tredje omgang at holde sig inde i opgøret, men efter en sidste energiudladning modtog han flere gode knæ til ansigtet. Pettis sank til jorden og Diaz lod det hagle med slag, over den sammenkrøllede modstander. Det så ud til at kamplederen ville hoppe ind, men Pettis forbedrede sin position. Derfra var der endnu en vild, teknisk grappling-sekvens, hvor Gracie jiu-jitsu sortbæltet, Diaz virkelig pressede på for en afslutning.

Efter tre ekstremt seværdige omgange, var der ingen tvivl om vinderen. Nate Diaz hiver dommerstemmerne 30-27, 30-27 og 29-28 og udbygger hans rekordliste til 20-11.

Se interviewet med sejrsherren her!

Få opdateringer om hvem Nate Diaz skal kæmpe mod næste gang – Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!