Nicolas Dalby kæmper om welterweight-guldet ved Cage Warriors 106

Tre ud af de fem planlagte titelkampe er blevet offentliggjort.

Det danske lokomotiv Dalby vandt, i starten af marts, Cage Warriors interim welterweight-titel, ved det udsolgte Cage Warriors 103 i KB Hallen. Nu forsøger han at forene titlerne ved den anden udgave af Night of Champions, der til sommer rammer London.

Skotske Ross “The Hitman” Houston er ubesejret med en 8-0 rekordliste og er indehaver af welterweight-bæltet, som han vandt ved CW 98, da han slog Stefan Paterno via split decision. Hans seneste fem sejre er kommet i Cage Warriors, med to afslutninger og tre gange har dommernes scorekort afgjort det.

 

En glad Nicolas Dalby efter CW 103-sejren over Alex Lohore

34-årige Dalby (17-3-1) kom tilbage til Cage Warriors fra et lunkent UFC-ophold og havde en svær start mod italienske Carlo Pedersoli, der løb med decision-sejren i danskerens retur. Siden har Lokomotivo Dalby dog været i absolut topform, med tre afslutninger i ligeså mange opgør. Alex Lohoré var det sidste offer, da danskeren i fjerde omgang, ved CW 103, ramte med en flot venstrehånd og derefter tvang kamplederen til at stoppe opgøret, med hårde, opfølgende slag.

Cage Warriors anden udgave af Night of Champions finder sted d.29 juni i London.