Nicolas Dalby lider tæt decision-nederlag i Cage Warriors-comeback

Det blev ikke det resultat danskeren havde håbet på ved Cage Warriors 93 i Gøteborg

Vores tidligere “Sharpshooter”, nu, Nicolas “Lokomotivo” Dalby (14-3-1) vendte i aftes tilbage til MMA-scenen, efter halvandet års fravær, og på trods af et split decision-nederlag fik danskeren vist sig frem på fornemmeste vis.

I en kamp, der blev afviklet i et vanvittig højt tempo, bølgede det frem og tilbage imellem welterweighten og hans italienske modstander, Carlo Pedersoli Jr. (10-1), der imponerede med en rigtig flot præstation i hans Cage Warriors debut imod den danske UFC-veteran.

Første omgang var utrolig tæt og kunne, formentlig, scores begge veje. Dalby forsøgte at presse Pedersoli baglæns, så han ikke kunne affyre sine hurtige spark og finde sig til rette i buret. Italieneren formåede dog også at få ramt danskeren med hans egen offensiv, bedst med et venstre hook i første.

I anden omgang skulle Dalby få Pedersolis eksplosive spark at føle, da han lidt inde blev ramt af et flot head kick, der satte danskeren på bagdelen og italieneren var hurtigt over 33-årige Dalby med opfølgende slag, der dog aldrig rigtigt var i fare og kom stærkt igen ovenpå angrebet.

Et par gode submission-forsøg fra Carlo Pedersoli kunne heller ikke overrumple den ekstremt hårdføre dansker.

 

 

Tredje omgang startede med en vild Dalby kombination, der sendte Pedersoli på skøjter, men han fik hurtigt benene under sig igen. Resten af omgangen var tæt indtil Nicolas Dalby landede en god nedtagning midt i omgangen og derefter havde god topkontrol. Det var, desværre, ikke nok for Dalby, der efter dommernes bedømmelser (29-27, 29-28 og 28-29 i italienerens favør) måtte se Carlo Pedersoli Jr. få hævet armen.