Olympian Fight Night: Få et overblik her

På lørdag sætter Mark O. Madsen hans perfekte professionelle MMA-rekord (7-0) på spil, når han træder ind i buret med Patrick Reinhard Nielsen

Tryk her for resultater fra Olympian Fight Night!

Med chance for at lyde som en gammel plade, så er dansk MMA inde i en rivende udvikling, senest med offentliggørelsen om et UFC-stævne i Royal Arena til efteråret. Mark O. Madsen og hans team, har det seneste halvandet år arrangeret en håndfuld events og på lørdag udfolder det andet, store, stævne på kun tre måneder i KB Hallen, når “Ingen Udvej” finder sted.

Den tidligere olympiske bryder har med gode sportslige resultater og hjælp fra hans fremragende bagland, formået at køre sig selv i stilling som en af de mest populære og omtalte MMA-kæmpere herhjemme, på trods af hans relativt korte karriere i sporten.

På lørdag træder Madsen i buret for ottende gang, når han byder den tidligere pro-bokser, Patrick Reinhard Nielsen, velkommen til MMA. Nielsen var indehaver af en flot 29-3 rekord i bokseverdenen.

 

Albertslund-drengen gør hans MMA-debut på lørdag, i KB Hallen

Udover det spændende main event, så har Team Olympian fået samlet en flot blanding af amatør- og pro-kampe, hvor hele seks af de danske MMA-klubber er repræsenteret. Er man en flittig MMA-seer, vil der være flere navne, som man genkender.

I co-main eventet vender Arte Suaves middleweight, Mikkel Kasper, tilbage, efter karrierens første nederlag. Den unge politimand tabte sidste sommer, ved Danish MMA Night, til franske Jonathan Bosuku. Det er dog ingen skam i, for franskmanden har siden sikret sig en Bellator-kontrakt, hvor han møder UFC-kæmperen Leon Edwards bror, Fabian, i hans debut. Danske Mikkel Kasper skal i buret mod den norske veteran, Ole Magnor, der også tabte hans sidste kamp, tidligere i år.

En anden Arte Suave-middleweight, som vi gik glip af ved Cage Warriors 103 i København, Mikkel Vestergaard Laursen gør endelig hans pro-debut, når han møder den også debuterende nordmand, Elijas Paknys. Vestergaard har trænet sin boksning med Patrick Nielsens bror, Micki Nielsen, op til dette opgør, så det bliver interessant at se den store debutants hænder.

Carlos Zamora gør retur til pro-MMA, efter en længerevarende skadesperiode, der har holdt en-kamps-veteranen ude. Han møder norske OJ Mandt Johnsen og har lovet tilskuerne en præstation, der vil brænde sig fast i deres bevidsthed. Rumble Sports Zezva Kerashvili, med de georgiske rødder, gør hans ligeså hans pro-debut, når han træder i buret mod Steinar Kronstad.

Gode amatørnavne starter showet

Der er masser af gengangere fra Team Olympians tidligere stævner rundt omkring i landet. Udover main eventet, er den eneste kamp med to danske kæmpere amatørernes main event, imellem Mikentas Stefan Kryger Jørgensen og den tidligere danmarksmester i MMA, CSA.dks Mark “Tito” Damstedt. Velkendte navne som Sherwan Khalil og Mikkel “BigBoss” Iversen optræder også i aftenens tidlige amatør-kampe.

Welterweight Fayes Ghandum er den anden repræsentant fra Mark O. Madsens nyåbnede Olympian Gym. Han møder den norske debutant fra Novus Academy, Kristoffer Langerud. Sidst, men ikke mindst, finder vi Mikentas featherweight, Lasse Hansen, der skal i buret mod Nashwan Aziz, der har tabt hans seneste fem kampe.

 

 

Olympian Fight Night: Ingen Udvej finder sted i KB Hallen på lørdag, d.8 juni, hvor dørene åbner kl.17.30. Vil du gerne ind og se Olympian Fight Night: Ingen Udvej, så er du heldig. Du kan stadig nå at købe billetter på Billetlugen.

Få opdateringer i løbet af ugen, når vi dækker de åbne workouts på tirsdag og indvejningen fredag – Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor.

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!