Ovince Saint Preux submitter Tyson Pedro i første omgang i UFC Singapore co-main event

Den australske LHW måtte se sig slået af den rutinerede Ovince Saint Preux

UFC Fight Night Singapores co-main event blev en kort fornøjelse, da #7 Ovince “OSP” Saint Preux (23-11) submittede #13 Tyson Pedro (7-2) via en straight armbar i opgørets første omgang.

Den australske kæmper startede ellers stærkt ud med nogle gode spark og en lige højre, som satte OSP på bagdelen. Pedro fik derefter fat i amerikaneres nakke og forsøgte sig med en guillotine, men OSPs højde gjorde det svært for Pedro at få den rette position og låse grebet ordenligt. En højre albue ramte St. Preux på kinden, i den efterfølgende clinch op ad buret.

35-årige Ovince Saint Preux kom sig dog hurtigt over det tidlige stormvejr og da Pedro med en body lock forsøgte at tage ham ned, fik den stærke light heavyweight vendt positionen til hans fordel og landte ovenpå Pedro.

Derfra var der ingen vej tibage for den 26-årige australier. En håndfuld hårde hammerfist haglede nedover den unge udfordrer, der fik vendt sig om på siden og derfra fik OSP et kimura-greb om Pedros arm. Få sekunder efter måtte Pedro tappe ud, da hans højre albue blev bukket i en unaturlig position. En flot og kraftfuld submission fra den tidligere titeludfordrer!

Ovince Saint Preux har nu vundet fire ud af hans sidste fem kampe, alle på afslutning.

Se post fight interviewet med vinderen her: