Pannie Kianzad vs. Kerry Hughes tilføjet til Danish MMA Night-kortet

Danish MMA Nights promotor, Jan Jensen, Pannie “Banzai” Kianzad og Christian “Godzilla” Colombo ved dagens pressemøde (Foto: Tim Kragh Petersen)

Natten til søndag vandt Pannie “Banzai” Kianzad (9-3) en tiltrængt sejr ved Invicta 29, efter tre nederlag i træk. Brasilanske Bianca Daimoni blev domineret i femten minutter og Arte Suave-kæmperen kunne, igen, få løftet armen.

I dag blev hendes næste modstander, som hun møder ved Danish MMA Night d.9 juni, offentliggjort.

Den engelske bantamweight, Kerry “Rocksteady” Hughes (3-3) kommer til at stå overfor  svensk-iranske Kianzad.

Kerry Hughes er et forholdsvis ubeskrevet blad i MMA, med få kampe på bagen i modsætning til 26-årige Pannie Kianzad, der både har vundet en titel i Cage Warriors-organisationen og er med helt i toppen af Invictas bantamweight-division, hvor hun også er lidt af en tilskuer-darling.

 

Engelske Kerry Hughes skal forsøge at bryde hendes dårlige stime imod Pannie Kianzad, d.9 juni til Danish MMA Night

Hårdtslående “Rocksteady”s sidste kamp foregik i Cage Warriors ved CW89, i november sidste år, hvor hun tabte til belgiske Cindy Dandois.

Hughes var sidste år skemalagt til at kæmpe imod den tidligere UFC bantamweight-udfordrer, Valentina Shevchenkos søster, Antonina Shevchenko, men kampen blev aflyst. Shevchenko er i dag på tale til at deltage i Dana Whites Tuesday Night Contender Series. Essex-kæmperen har tabt hendes seneste to ture i buret, inden hun kommer til Brøndby Hallen og møder Pannie Kianzad.

Du kan se Danish MMA Night live i Brøndby Hallen d.9 juni eller på TV3+, som sender begivenheden.

Billetter kan købes her: https://www.ticketmaster.dk/artist/danish-mma-night-billetter/995156