Paul Felder hev en decision i land, efter tæt og blodigt UFC 242 co-main event

Wow! Det var femten minutters kaos, imellem Edson Barboza og Paul Felder

Der var smæk for skillingen i UFC 242’s co-main event. Rematchen imellem de toprangerede lightweights, Paul “The Irish Dragon” Felder og Edson “Junior” Barboza gav tilskuerne i Abu Dhabi en blodig op tempofyldt krig.

Som regel kan man forvente en smule tøven og afholdenhed, i starten af en MMA-kamp, men det røg hurtigt ud af vinduet her. Edson Barboza hamrede tre-fire spark afsted mod Felders lægge og lår, indenfor det første minut – og så var dagsordenen sat!

De to tidligere træningspartnere bragte, endnu en gang, det bedste ud af hinanden og sendte det ene power-angreb afsted efter det andet. Uheldigvis bankede Barboza og Felder hovedet sammen flere gange i første omgang, hvilket resulterede i en blødende næse og et kæmpe cut over det ene øjenbryn, for Felders vedkommende.

 

Paul Felder viste, igen, hvor benhård han er

Det stoppede dog ikke den irske drage fra at marchere den eksplosive brasilianer ned, for selv at få sendt gode albuer og kombinationer afsted. Felder, 34, pressede Barboza så meget baglæns, at den ellers så stærke, brasilianske, muay thai striker skød og fik en nedtagning.

Barboza fik ikke den ønskede tid eller plads til at sætte sine hårde spark og slag op, og Felder trak stille og roligt fra i striking-departementet. Den større aktivitet fra den #10 rangerede amerikaner, skulle også vise sig at være nok, til at hive sejren i land.

Dommernes scorekort lød 30-27 Barboza, 29-28 Felder og 30-27 Felder, hvilket betyder, at en split decision-sejr til den rødhårede drage fra Philadelphia. Han har nu vundet to i træk og har en rekordliste, der lyder på 17-4.

Se interviewet med Paul Felder her:

Få de seneste nyheder, resultater og matchups i din indbakke – Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!