Podcast – En På Pod’en

 

Her kan du lytte til de seneste episoder af “En På Pod’en” – En dansk MMA-podcast, hvor sporten hver uge vendes og drejes af Erik Juarez og Mathias Kragh!

 

 

 

 

En På Pod’en bliver udgivet i samarbejde med Danmarks førende bambus-webshop, Bambuni.dk. Brug rabatkoden “mmamedia”, når du køber dine nye bambus-produkter på deres webshop, så får du 10% rabat på dit køb.

 

 

Bambuni er Danmarks førende bambus webshop med et bredt udvalgt af basistøj i bambustekstiler.

Bambuni er skabt med enkelhed, komfort og funktionalitet i højsædet. Alle vores produkter er designet i Danmark og produceret af de bedste bambustekstiler for et blødt touch og en fantastisk pasform. Bambustekstilerne i vores strømper, tights, t-shirts og toppe er certificeret OEKO-TEX® fra fabrikken. Vi navigerer udenom store kendte mærkevarer og stræber efter at blive bedst på tidløs basisbeklædning i den bedste bambuskvalitet. Hos Bambuni skaber vi dine hverdagsfavoritter.
Udover at være skånsomme for miljøet, temperaturregulerende og yderst komfortable, har bambustekstiler også mange andre fordele og kvaliteter. Læs om alle disse her: bambuni.dk/kvaliteterne-ved-bambus/