Renato Moicano vs. Korean Zombie tilføjet til UFC on ESPN+ 12

Sidst vi så den sydkoreanske featherweight i aktion, var det intet mindre end spektakulært!

To af de bedste featherweights i UFC støder sammen i South Carolina, d.22 juni, denne sommer. Den fjerde-rangerede brasilianer Renato Moicano (13-2-1) møder sydkoreanske #13 Chan Sung Jung (14-5) i et eksplosivt opgør. Der er ingen forlydninger om kampen er main event, men skulle UFC-administrationen have problemer med at finde en passende hovedattraktion, kunne dette være et godt bud.

29-årige Moicano kommer fra et TKO-nederlag til landsmanden José Aldo, i februar, men har stadig en fremragende UFC-rekord på 5-2, kun med nederlag til Aldo og tidligere titeludfordrer, Brian “T-City” Ortega. Før seneste nederlag havde den stærke muay thai-specialist vundet to flotte sejre i træk over Calvin Kattar og Cub Swanson.

 

Det unge, brasilanske featherweight-håb, Renato Moicano, i kampen mod José Aldo

Den sydkoreanske zombie, der er blevet 34 år gammel, kommer fra et episk opgør mod mexicanske Yair Rodriguez, hvor Chan Sung Jung blev knockoutet, af en innovativ albue, i sidste sekund af UFC Fight Night 139’s main event. Sung Jung har ikke været specielt aktiv de seneste år, fordi han efter titelkampen mod José Aldo i 2013 var tvunget til at sætte karrieren på pause, da han skulle aftjene den obligatoriske militærtjeneste i hjemlandet. Jung har kun haft to optrædener i buret, siden 2013.

 

Kommentarer

kommentarer