Søren Bak sad på opgøret, da Terry Brazier blev most i Bellator-debut

Bellator-debutanten, Søren Bak og den ene af hans to hjørnemænd, Roger Huerta

Den tidligere Cage Warriors champ champ, Søren “The True Viking” Bak (14-1), gjorde lørdag aften sit indtog i den store amerikanske organisation, Bellator, hvor han på overbevisende vis slog Terry “The Dominator” Brazier (13-3).

27-årige Bak, der kæmper ud af CSA, kom vanen tro til buret med sin pels og stridsøkse. Og øksen faldt i dén grad, over Brazier, der røg en tur i den danske brydemaskine.

Englænderen lagde dog bedst ud og ramte tidligt i første omgang med et par gode slag, specielt en højrehånd så ud til at ryste Søren Bak. Danskeren clinchede efterfølgende 33-årige Brazier op ad buret og fik for alvor gang i sin grappling.

 

Brazier og Bak ved fredagens indvejninger

Tæt på sit hjørne, hvor coach Carsten Ettrup og Roger Huerta var at finde, og med Brazier under sig, kunne Bak modtage god vejledning, som hurtigt blev overført til kampen.

Den danske viking styrede derfra størstedelen af opgøret og tog sin engelske modstander ned efter behag. Den tidligere BAMMA double champ virkede ikke til at kunne finde et svar på Baks brydning og i særdeleshed den lås om benene, som danskeren gentagende gange pacificerede ham med.

Efter tre omgange, hvor Bak var på toppen i hovedparten, lød dommernes scorekort på 30-27, 30-27 og 29-28, alle til den danske lightweight.

 

Den tidligere welterweight, Brazier, måtte se sig slået af en ægte danske viking

Lige før post fight interviewet med Bellators Josh Thomson, greb en frustreret Brazier mikrofonen og kaldte Bak for en “boring motherfucker”, hvorpå danskeren kvitterede med gratis takedown defense lektioner i CSA.

Et fremragende svar og en fremragende aften for dansk MMA.

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!