Søren Bak submitter Alexander Jacobsen ved Cage Warriors 93 og sikrer sig titelskud

Den 25-årige danske lightweight Søren “The True Viking” Bak er nu 11-1 og et skridt tættere på en Cage Warrior-titel.

Ved Cage Warriors 93 i Gøteborg besejrede CSA-kæmperen norske Alexander Jacobsen (9-3) via arm-triangle i slutningen af anden omgang, ovenpå et ekstremt blodigt opgør, hvor Bak måtte ty til plan b, hvilket bestod i en stærk clinch og knæ derfra, da han ikke havde succes med at tage den stærke nordmand ned.

I første omgang forsøgte den danske viking at komme ind på Jacobsen og få ham ned på gulvet, hvor Søren Baks største force er, og undgå de kraftfulde slag som nordmanden ligger inde med. Bak får i en clinch ramt Alexander Jacobsen direkte på næseryggen med et knæ, der fik blodet til at styrte.

Derefter førte Bak sin game plan ud til perfektion. I anden omgang fik danskeren taget den fysisk større Jacobsen ned og efter lidt ground and pound  submittede nordmanden.

Inden det spændende opgør havde Cage Warriors-præsident Graham Boylan offentliggjort at vinderen fik et titelskud imod lightweight champ, Chris Fishgold. Efter den imponerende præstation kaldte Søren Bak dog tidligere Cage Warriors featherweight-champ, Paddy “The Baddy” Pimblett, ud til en kamp i Liverpool.

Fishgold var, i modsætning til os andre, ikke imponeret af Søren Bak og Alexander Jacobsen-kampen og kom med dette, spydige, opslag på de sociale medier umiddelbart efter:

 

Kommentarer

kommentarer