Spiltips til UFC 238

UFC 238 er enhver MMA-fans drøm, med masser af fede matchups

Der er en stor aften i vente, hvis man er MMA-fan. I Der udfolder sig endnu et stort dansk stævne sig, i K.B. Hallen, når den tidligere olympiske sølvvinder i brydning, Mark O. Madsen byder den tidligere bokser, Patrick Nielsen, velkommen til mixed martial arts-buret. Efter midnat sparker UFC så døren op, med det lækreste kort hidtil i 2019, når UFC 238 med to titelkampe og “folkets main event” rammer skærmen.

Ud af de 26 kæmpere, der skal i aktion i Chicago i aften, er 21 af dem nuværende eller forhenværende champs, fra denne eller andre organisationer, hvilket bare endnu en gang understreger hvorfor UFC er den største magtfaktor i gamet.

Vi har taget et kig på de flotte matchups og har fundet et par forslag frem, som forhåbentlig kan sikre dig, at der er råd til en ekstra is denne sommer.

Første tip:

 

 

Den allerførste kamp på aftenens UFC 238 kort, er også den første af fire kvinde-kampe. #3 Katlyn Chookagian møder den #5 skotske Joanne Calderwood.

Begge kvinder har nydt godt af den forholdsvis nye vægtklasse, hvor Chookagian er gået 2-1 og kun har tabt til aftenens titeludfordrer, Jessica Eye, i en tæt split decision.

JoJo er stadig ubesejret som flyweight og viste i hendes første flyweight-optræden et nyt våben i hendes arsenal, da hun submittede Kalindra Faria. Efterfølgende slog hun den hypede, brasilianske “Queen Of Violence” Ariane Lipski.

Udover at have den blideste stemme i UFC, så har JoJo også fremragende muay thai, specielt i clinchen.

JoJo for the win!

Joanne Calderwood-sejr til odds 2.00 hos bet365

Andet tip:

 

 

THE PEOPLES MAIN EVENT!!

Tony “El Cucuy” Ferguson, Donald “Cowboy” Cerrone og et muligt titelskud. Lyder det ikke som opskriften på noget fuldstændig ekstraordinært?

De her to kæmpere har ingen idé om, hvordan man er en del af en kedelig kamp. Cowboy kommer fra en af de flotteste præstationer i hans karriere, da han dominerede Al Iaquinta, for kun to måneder siden.

Ferguson kom tilbage i oktober, kun seks måneder efter han separerede hans MCL, fra knoglen i knæet, og slog Anthony Pettis i et af årets mest underholdende opgør. Nu er han tilbage, igen, efter at have haft nogle mentale problemer, der holdt ham adskilt fra hans familie en kort periode.

Cerrone er stort set altid en langsom starter, hvor Ferguson er det modsatte. Begge er dødbringende alle steder, men vi har før set to eksplosive og aggressive strikere udligne hinanden og ende med at stå og kigge på hinanden (fx Francis Ngannou vs. Derrick Lewis). Det tror jeg dog ikke kommer til at ske her, men jeg kan sagtens se det blive et festfyrværkeri, der bølger frem og tilbage i tre omgange.

Vindende guppe af omgange: Omgang 3-decision til odds 1.77 hos unibet/888

Tredje tip:

 

 

Flyweight-champ, OL-guldvinder eller Kongen af Cringe. Henry Cejudo har mange kaldenavne til sig selv og har for alvor taget sin akavethed til sig og bruger det, som en form for underligt våben imod hans modstandere. Om man kan lide Cejudo eller ej, så er han ubenægteligt en af de bedste kæmpere og brydere i UFC p.t.

Senest forsvarede han sin flyweight-titel mod ex-bantamweight-champ, TJ Dillashaw, der senere blev suspenderet, for brug af EPO. Før det slog han den måske bedste kampsportsudøver nogensinde, Demetrious Johnson.

Marlon Moraes er dog heller ingen joke. Brasilianeren har brugt UNDER én omgang tilsammen, på at afslutte hans seneste tre modstandere (#3 Aljamain Sterling, #7Jimmie Rivera og #2 Raphael Assuncao). Han er dødsensfarlig alle steder og har både submittet og knockoutet modstanderne i de seneste opgør.

Der har i løbet af ugen været rapporter om, at Henry Cejudo skulle have skadet sit knæ, under en træning, men flyweight-champen har flere gange viftet alle bekymringer væk. Det faktum, at han bliver ved med at tale om det, har skubbet mig endnu længere hen i Moraes-lejren, forud for denne kamp.

Marlon Moraes-sejr til odds 1.72 hos unibet/888

Du kan se UFC 238 fra kl.00.30 på UFC Fight Pass og kl.04.00 på Viaplay Fighting!

Gå ikke glip af vores spiltips – Tilmeld dig vores nyhedbrev nedenfor og få de seneste spiltips direkte i din indbakke!

 

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!