Spydig Mark O. Madsen: Jeg afventer stadig et tilbud fra Ole Laursen

Sådan kommer det ifølge Mark O. Madsen til at se ud, hvis Ole Laursen kommer med et tilbud og træder ind i buret med ham

De fleste husker måske Ole “Iron Fist” Laursens udfordring til Mark O. Madsen, umiddelbart efter den tidligere OL-bryder havde besejret Patrick Nielsen. “The Olympian” har i hvert fald ikke glemt den, og bliver stadig ofte mindet om det på hans sociale medier. Nu vil Madsen have afklaring på det han selv kalder for en ‘hetz’ – Skal vi kæmpe eller er det bare snak?

Mark O. Madsen, der stadig er ubesejret i hans MMA-karriere, er træt af al polemikken omkring ham og hans potentielle modstander, som han har givet kaldenavnet “Ole Lukøje”. Det gav den stærke bryder udtryk for i et interview med EB.dk, kort tid før han tog afsted til Las Vegas, i et håb om at skrive det næste kapitel i hans hidtil korte MMA-eventyr.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har været udsat for lidt af en hetz på mine sociale medier fra Ole Lukøje og hele hans netværk på fem personer. Det er en tarvelig, ubehagelig og fuldstændig unødvendigt hetz fra hans side, og det, jeg har sagt til Ole, er, at han skal stoppe med at nasse på mit arbejde og min udvikling. Hvis du gerne vil have en kamp, så tag din tuktuk, kør ned i banken, hent pengene og send mig et tilbud, siger Mark O. Madsen i videointerviewet.

 

Mark O. Madsen kæmpede ved Danish MMA Night i Brøndby Hallen. Nu skal han måske kæmpe under den danske promotor, Jan Jensen, igen

Den 41-årige udfordrer, Ole Laursen, har en lang baggrund i både MMA og muay thai-konkurrence, men har dog ikke kæmpet siden 2017, hvor han, under en kinesisk organisation, vandt over franske Cheick Kone. Hvis Laursen vil have nogle forhåbninger om at møde Madsen i buret, så skal der dog betaling på bordet, fastslår The Olympian.

Det er et spørgsmål om aflønning. Jeg vil have aflønning for udført arbejde, og der, hvor vi er, har Ole ikke særlig meget at komme med. Han tilhører en stor skare af kæmpere, der udfordrer mig på sociale medier. Jeg har fortalt, hvad min pris er. Som Khabib ville sige: ’Send me location!’. Det har Ole bare ikke gjort endnu.

34-årige Madsen fortæller, at manden han har informeret om sin pris er den danske promotor, Jan Jensen, som tidligere har arrangeret Danish MMA Night i Brøndby Hallen. Jensen kan dermed måske blive det bindeled, der indtil nu har manglet, for at denne kamp kan blive en realitet.

Har du ikke set Ole “Iron Fist” Laursens udfordring, kan du se den her:

Få opdateringer om det mulige opgør imellem Mark O. Madsen og Ole Laursen – Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!