Tony Ferguson ude af UFC 223 – Khabib og Max Holloway nyt main event

Selvom Tony Ferguson er skadet, så ser vi, heldigvis, stadig Khabib i octagonen d.7 april

Man både håbede og troede inderligt, at det var en dårlig aprilsnar, men den var desværre god nok, da UFC annoncerede dette.

Tony Ferguson har skadet sit knæ og har måtte trække sig fra kommende weekends UFC 223 kort i Brooklyn.

Fjerde gang var, desværre, heller ikke lykkens gang for “El Cucuy” og “The Eagle” og med kun seks dage til kampen skulle finde sted, kunne det frygtes at lightweight-titelkampen ikke stod til at redde.

Der kommer Hawaiis egen, featherweight champ, Max “Blessed” Holloway (19-3) ind i billedet.

26-årige Holloway træder på lørdag en vægtklasse op og duellerer mod den ubesejrede russer om det ledige lightweight bælte. Dermed kan Holloway opnå samme milepæl som Conor McGregor, ved at blive champ i både featherweight og lightweight-divisionen, hvis han besejrer Khabib.

 

Holloway er blevet lidt af en ‘firmaets mand’ og det er blot en af grundene til han er så populær. Her ses han i hans sejr over #5 Jeremy ‘Lil Heathen’ Stephens i 2015

Lange, lange sejrsstimer

Featherweight kongen kommer med tolv sejre i træk i ryggen, senest to gange over Jose Aldo, hvor han i den første bankede titlen fra brasilianeren og i den anden forsvarede sin titel for første gang, på endnu mere overbevisende vis, end da han overtog bæltet.

Blessed har ikke tabt i octagonen siden 2013, hvor han via unanimous decision så sig slået af Conor McGregor og har efterfølgende udraderet al modstand, mod flotte navne som Cub Swanson, Jeremy Stephens, Ricardo Lamas og tidligere lightweight champ, Anthony Pettis.

Nurmagomedov går for tiende gang i octagonen imod Max Holloway og har en perfekt rekord, der lyder på 25-0. Han har endnu ikke tabt en runde i sin UFC tid og har domineret alle de verdensklasse kæmpere, der er kommet i vejen for ham.

Edson Barboza var det sidste offer af den 29-årige Dagestan-bryder og kæmpere som Abel Trujillo, Rafael dos Anjos, Gleison Tibau og Michael Johnson har også måtte en tur igennem en af Khabibs efterhånden, notoriske rusketure.