Tony Ferguson vs. Donald “Cowboy” Cerrone tilføjet til næste måneds UFC 238

UFC 238 MMA Cowboy Donald Cerrone
‘Dad’ Cerrone hviler ikke på laurbærrene. Lightweight-vildmanden skal i aktion igen d.8 juni, ved UFC 238

Kan man andet end at elske den 36-årige, fjerderangerede Donald Cerrone? Under en uge efter en af karrierens bedste præstationer, mod Al Iaquinta, har Cowboy taget endnu en højt profileret kamp, denne gang mod den tidligere TUF-vinder og lightweight interim-champ, Tony “El Cucuy” Ferguson.

35-årige Ferguson (24-3) er indehaver af den længste vindende stime i lightweight-divisionen, med 11 sejre i træk. Han har dog været ude af konkurrence siden sidste oktobers ‘Fight of the year’-kandidat mod Anthony Pettis.

 

UFC 238 MMA Tony Ferguson El Cucuy
Tony Ferguson er atter kampklar, efter flere personlige problemer

El Cucuy har den sidste periode tumlet med nogle mentale udfordringer, der i en kort periode tvang hans familie til at tage afstand fra ham. Den tidligere interim-champ har modtaget den bedst mulige hjælp fra UFC og skulle nu være ovre problemerne.

Læs også: UFC on ESPN+ 9 – Donald Cerrone slår Al Iaquinta i overbevisende stil

Donald Cerrone (36-11) vendte for nyligt tilbage til lightweight-divisionen, efter et længere ophold som welterweight, og har på kun to kampe, igen, formået at cementere sig som en af topudfordrerne i vægtklassen. Først blev den stort hypede Alexander Hernandez TKO’et i anden omgang af det første ESPN-korts prelims main event og for en uge siden blev Al Iaquinta domineret i UFC on ESPN+ 9’s main event.

UFC 238 finder sted d.8 juni i Chicagos United Center. Kortet toppes af bantamweight-titelkampen imellem Marlon Moraes og flyweight-champ, Henry Cejudo.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenunder, så du aldrig går glip af de seneste nyheder.

 

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!Kommentarer

kommentarer