UFC 240: Max Holloway vs. Frankie Edgar snublende tæt på annoncering!

Max Holloway i aktion mod den tidligere featherweight-champ, José Aldo

Det er ikke altid lige nemt, at gennemskue UFC-baglandets agenda. Featherweight-divisionen fandt i lørdags ud af, at australske Alexander Volkanovski er mere end almindelig farlig, da han slog José Aldo i Rio de Janeiro.
Med en næsten usammenlignelig vindende stime, med sytten sejre i træk (7-0 i UFC), skulle man mene at “The Great” var den næste i køen til et titelskud.

Sådan ser det dog, desværre, ikke ud for den australske featherweight. Sent mandag florerede rygterne om et featherweight-titelopgør imellem den forsvarende champ, Max “Blessed” Holloway (20-4) og den tidligere lightweight-champ, Frankie “The Answer” Edgar (26-3-1).

Den kamp har flere gange været på tegnebrættet, men er lige så mange gange faldet til jorden, grundet skader til både Holloway og Edgar.

 

“The Answer” har ikke været i buret siden april 2018

Denne gang skulle vi være snublende tæt på og parterne er ifølge ESPN i snak om et main event til UFC 240, som finder sted d.27 juli i Edmonton, Canada. Featherweight-kongen kommer fra et nederlag til Dustin Poirier, i et spændende interim lighweight-titelopgør. Før det havde Hawaiis Holloway ikke tabt siden 2013.

37-årige Frankie Edgar vandt hans seneste kamp, mod Cub Swanson, tilbage ved UFC Fight Night 128. Inden decision-sejren led “The Answer” karrierens første TKO-nederlag til Brian Ortega.

 

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!Kommentarer

kommentarer