UFC 241: Paulo Costa stadig ubesejret, efter et brag af en kamp mod Yoel Romero

Det var femten minutters vildskab, da Yoel Romero og Paulo Costa kolliderede!

Den første af de tre helt store opgør ved UFC 241 levede i den grad op til forventningerne, på en aften præget af decision-kampe. Trods middleweight-opgøret imellem Paulo “Borrachinha” Costa og Yoel “Soldier of God” Romero også gik tiden ud, var det nervepirrende fra start til slut.

Det var to af de mest fysisk respektindgydende middleweight-titelaspiranter, som slyngede det ene kraftfulde slag afsted efter det andet i femten forrygende underholdende minutter. Den 28-årige brasilianer ramte tidligt i første omgang den 42-årige cubaner, Romero, på kæben og sendte kort den stærke bryder i gulvet. Herfra blev den unge brasilianer lidt overivrig og marcherede selv ind i et slag, der rystede ham.

 

Paulo Costa er nu 5-0 i UFC, med fire afslutninger og nu, hans første decision-sejr

Efter den turbulente start, så det ikke ud til at kampen ville gå alle tre omgange, men som to overmennesker fortsatte de det udmattende tempo, og ikke mindst med at sende masser af tunge angreb afsted mod hinanden. Yoel Romero blev utallige gange ramt fuldstændig rent af den ekstremt kraftfulde Costa, men formåede at spise slagene samtidig med at hans ansigt stort set ikke fik en skramme.

Den tidligere olympiske bryder sikrede sig en enkelt nedtagning midt i opgøret, men Borrachinhas pres og volume virkede til at have gjort udslaget i det ekstremt tætte brag, da dommerne gav deres scorekort. 28-årige Paulo Costa udvidede hans ubesejrede rekord til 13-0, hvilket publikummet i Anaheim bestemt ikke var tilfredse med.

Han kaldte efterfølgende vinderen af Robert Whittaker og Israel Adesanya ud. Hvem end Costa ender overfor, er det et yderst interessant opgør! Se interviewet her:

Få de seneste opdateringer direkte i din indbakke – Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!