UFC 244: Darren Till gør middleweight-debut mod Kelvin Gastelum

Darren Till (tv.) i opgøret mod Jorge “Gamebred” Masvidal (th.) – Et opgør som Till tabte på voldsom facon

Den 26-årige englænder og tidligere titeludfordrer i welterweight-divisionen, Darren “The Gorilla” Till (17-2-1) var et af de allerstørste navne i 2018, hvor han for alvor brød igennem.

Till var enorm for 170lbs-vægtklassen og havde flere gange problemer med at ramme vægten, og med to nederlag i træk i bagagen, måtte der ske ændringer. Derfor har den store Liverpool-kæmper nu, som så mange andre, taget springet en vægtklasse op.

I middleweight-divisionen er der ligeså pres på i disse dage, hvor blandt andre, Israel Adesanya, Jack Hermansson og Jared Cannonier blander sig i toppen. Den næste modstander for Darren Till bliver dog ingen af de førnævnte.

 

MW-interim champ, Israel Adesanya (tv.) og Kelvin Gastelum (th.) gav, i vores øjne, en af de mest underholdende kampe nogensinde, ved UFC 236!

Det bliver nemlig 27-årige #4 Kelvin Gastelum, der senest var den ene halvdel i en af de bedste kampe nogensinde, da han og Israel Adesanya gik alle fem omgange for middleweight interim-titlen.

Gastelum var oprindeligt skemalagt til at kæmpe mod den siddende champ, Robert Whittaker, som blev tvunget på sidelinjen grundet skader.

Till og Gastelum mødes d.2 november i Madison Square Garden, når årets andetsidste pay-per-view-kort finder sted i New York.

På UFC 244-kortet kan du også se “The Black Beast” Derrick Lewis kæmpe mod den bulgarske heavyweight, Blagoy Ivanov.

Tilmeld dig vores nyhedbrev nedenfor og få de seneste MMA-nyheder i din indbakke.

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!