UFC 244: Ubesejrede Gregor Gillespie møder Kevin Lee

Gregor “The Gift” Gillespie har været ekstremt dominerende i hans UFC-karriere. Her i seneste opgør mod Yancy Medeiros

Kevin “The Motown Phenom” Lee (17-5), som havde sin seneste kamp i welterweightdivisionen, er nu tilbage som lightweight, hvor han stadig er rangeret som nummer otte. På det allerede propfyldte UFC 244-kort skal han op mod den stærke, ubesejrede #11 Gregor “The Gift” Gillespie (13-0).

Den 32-årige tidligere Ring of Combat lightweight champ, Gillespie, har været i UFC siden 2016. Her har han opbygget en seks kamps sejrsstime, hvor han har afsluttet de seneste fem modstandere. Jason Gonzalez, Jordan Rinaldi, Vinc Pichel og Yancy Medeiros er blot nogle af de kæmpere, der er røget i maskinen hos den stærke bryder.

 

Med en ny camp i ryggen kan den unge amerikaner, Kevin Lee, måske endelige forløse talentet

Kevin Lee, 27, kommer fra to nederlag. Han gjorde sig senest som welterweight, hvor han blev overmandet af den tidligere lightweight champ, Rafael dos Anjos, der submittede amerikaneren i fjerde omgang. Før det var det et sviende nederlag til den bitre rival, Al Iaquinta, som slog Lee for anden gang i karrieren.

“The Motown Phenom” har i mellemtiden skiftet camp, til en af de absolut mest respekterede camps i verden, Tristar Gym i Canada. Her er hovedtræneren Firas Zahabi, som er mest kendt for at være manden bag Georges St-Pierre.

Du kan se Gregor “The Gift” Gillespie kæmpe mod Kevin “The Motown Phenom” Lee, d.2 november, når UFC 244 afvikles i Madison Square Garden, New York.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor og hold dig opdateret på de seneste matchups!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!