UFC 245: Max Holloway forsvarer sin featherweight-titel i årets sidste event

Den, måske, bedste featherweight nogensinde, Max Holloway

Natten til søndag blev main eventet til årets sidste event fundet. UFC 245 afvikles d.14 december i Las Vegas og kommer efter sigende til at have hele tre titelkampe på programmet. Med seneste tilføjelse er vi oppe på to. Max “Blessed” Holloway (21-4) forsvarer sit featherweightbælte, for fjerde gang, mod Alexander “The Great” Volkanovski (20-1).

Den 27-årige Hawaii-kæmpers seneste forsvar var i juli måned, ved UFC 240, hvor Holloway komfortabelt slog Frankie Edgar efter fem omgange. Inden det forsøgte featherweight-kongen forgæves at kapre lightweight interim-titel, i et brag af en kamp mod Dustin Poirier. Nederlaget til Poirier var Max Holloways eneste siden 2013, hvor han tabte til Conor McGregor. “Blessed” har på imponerende vis vundet fjorten ud af hans sidste femten kampe.

 

Den stærke australier har været dominerende i hele hans UFC-karriere. Her i sejren over José Aldo

Udfordreren, australske Alexander Volkanovski er ligeså på en sejrsstime af en verden. Siden et nederlag i hans fjerde pro-kamp, har Volkanovski vundet hele sytten kampe i streg (7-0 UFC), hvilket nu har sat ham i position til at kunne vinde featherweight-titlen i den allerstørste MMA-organisation. Hans vej til titelkampen har den 30-årige australier kæmpet sin vej igennem topklasse kæmpere som José Aldo, Chad Mendes og Darren Elkins.

UFC 245 kan ses d.14 december på UFC Fight Pass og Viaplay Figting. Kortet byder, indtil videre, også på:

Amanda Nunes vs. Germaine De Randemie
Santiago Ponzinibbio vs. Robbie Lawler
Jessica Eye vs. Viviane Araujo
Matt Brown vs. Ben Saunders

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få opdateringer om de resterende matchups, direkte i din indbakke!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!