UFC København har fået et main event: Jack Hermansson møder Jared Cannonier

The Joker slog brasilianske Ronaldo “Jacare” Souza i sidste opgør. Denne gang bliver det en amerikaner han træder i buret med!

Det har været et faktum et stykke tid, at den fjerderangerede svensk-norske middleweight, Jack “The Joker” Hermansson (20-4) ville toppe det første UFC-kort på dansk grund – nu har han fået en modstander!

31-årige Hermansson, der på imponerende vis har vundet hans seneste fire kampe, har øjnene på en titelkamp og havde derfor selv ønsket et opgør mod Kelvin Gastelum, som senest kæmpede for interim-bæltet i middleweight-divisionen. Det blev dog ikke Gastelum i denne omgang, men derimod en tidligere light heavyweight- og heavyweightkæmper, Jared “The Killa Gorilla” Cannonier (12-4).

Læs også: Jack Hermansson på UFC København-kortet

Cannonier har i hans hidtil ni kampe under UFC-paraplyen kæmpet i hele tre vægtklasser, og ser nu ud til at have fundet sig til rette som middleweight, hvor han er rangeret som #9.

Sidst den 35-årige Killa Gorilla var i aktion tog han en af sportens største legender ud, da Anderson “The Spider” Silva bukkede under til legkicks på hjemmebane i Rio de Janeiro. Før det blev den tidligere dobbelte verdensmester, David Branch, blev knockoutet ved UFC 230.

 

Det bliver ikke første gang at Jared Cannonier træder ind og kæmper mod en lokal helt. I maj afsluttede han Anderson Silva i Brasilien

UFC on ESPN+ 18 finder sted i Royal Arena d.28 september, hvor de to middleweights er skemalagt til fem omgange af fem minutter.

Få alle de nyeste opdateringer om UFC i København – Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!