UFC middleweight skal være ringboy for Invicta

Elias Theodorou er en hårdtarbejdende mand og har utrolig mange gode ting kørende for sig. Udover at arbejde som model, være indehaver af en 14-2 (6-2 i UFC) rekord i middleweight divisionen og have fået et samarbejde med Mattel, hvor han skal figurere som Ken dukke, så skal bliver han nu også frontmand for noget, der må ligne den ultimative ligestilling i MMA.

Den 29-årige canadier, der har kaldenavnet “The Spartan”, har netop sagt ja til at være nummer-dreng for den kvindelige MMA-promotion Invicta, ved deres event Invicta 28, d.24 marts. I forhold til ligestilling har MMA og især UFC på mange områder været på forkant i en årrække, hvor kvinder i større grad har været main-events og dermed fået samme eksponering som mændene. UFC huser også på den første, åbent, lesbiske champion, Amanda Nunes, der danner par med strawweight/flyweight kæmperen Nina Ansaroff.

Dokumenterer det hele på YouTube

Theodorou er allerede gået i skarp træning til begivenheden og har derfor dedikeret en YouTube-kanal til formålet, hvor man kan følge med i hans forberedelser. “The Spartan” har endnu ikke sin næste UFC kamp planlagt, men ifølge ham selv går der ikke frygtelig længe, inden vi igen ser ham konkurrere i octagonen. Hvis du ønsker at se Elias Theodorou som nummer-dreng, så finder Invitca 28 sted d.24 marts i Salt Lake City, Utah.

Du kan se The Mane Event™ her: