UFC on ESPN+ 24: Frankie Edgar får Cory Sandhagen i bantamweight-debut

En vaskeægte legende i MMA’ens verden, Frankie Edgar, skal nu på eventyr i en tredje vægtklasse

Den tidligere lightweight champ og featherweight contender, #5 FW, Frankie “The Answer” Edgar (23-7-1) er som bekendt droppet ned til en tredje vægtklasse, bantamweight. Her gør han sin debut i starten af 2020, hvor den 38-årige legende skal op imod den næste generation af MMA-kæmper.

Modstanderen bliver 27-årige Cory “The Sandman” Sandhagen (12-1), som er rangeret på tredjepladsen i 135-lbs divisionen. Det bliver første gang Colorado-kæmperen skal i aktion under det nye kaldenavn, “The Sandman”, som han har fået tildelt af den tidligere UFC-heavyweight, Brendan Schaub.

 

Sandhagen i sejren over John “Hands of Stone” Lineker

Sandhagen har set formidabel ud i hans første fem UFC-kampe, hvor han har vundet alle, tre på afslutning og senest to flotte decision-sejre over den hårdtslående brasilianer, John Lineker og hans landsmand, Raphael Assuncao.

New Jerseys Edgar kommer fra et nederlag i featherweight titelkampen mod Max Holloway, men formår, på trods af hans alder, altid at holde sig relevant i toppen, uanset hvilken vægtklasse han konkurrerer i.

Du kan se en af de bedste lightweights nogensinde, kæmpe mod et af de varmeste prospects i MMA d.25 januar, når UFC on ESPN+ 24 udfolder sig i North Carolina. Kampen er co-main event.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og få alle de seneste matchups i din indbakke

Gå ikke glip af en nyhed! Meld dig til nyhedsbrevet!